Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018. Ημέρα αθλητισμού-Ημέρα αλληλεγγύης- Ημέρα για τον Χριστόφορο !!!!!!!!!

Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018 ο Σύλλογος μας προγραμμάτισε να έχουμε την ταυτόχρονη διεξαγωγή δύο αγώνων για το Κύπελλο στο Μπάσκετ και στο Βόλεϊ. Αγωνίζεται λοιπόν στις 17.30 για την προημιτελική φάση το Μπάσκετ, απέναντι στην ΝΕΜ, μια ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Γ Εθνική και αμέσως μετά γίνεται ο αγώνας του Βόλεϊ για την ημιτελική φάση απέναντι στην Ομάδα ΑΣΤ Νίκαια.

Παίρνοντας αυτή την ευκαιρία, αποφασίσαμε να προκηρύξουμε την ημέρα αυτή, παραμονές των εορτών, σαν ημέρα Αθλητισμού για τον Σύλλογο, καλώντας τους γονείς και τα παιδιά των Ακαδημιών μας από όλα τα Τμήματα να έρθουν να διασκεδάσουν μαζί μας, να χαρούμε δύο πολύ ωραία παιχνίδια και να γεμίσουμε το γήπεδο μας.

Θα πραγματοποιηθούν αρκετές δράσεις όπως μικτά παιχνίδια με ομάδες Μπάσκετ και Βόλεϊ, διαγωνιστικά παιχνίδια με δώρα έκπληξη, πάρτι στο τέλος του δεύτερου παιχνιδιού με πολύ χορό και διάφορα άλλα. Στα πλαίσια αυτών των εκδηλώσεων την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθούν προπονήσεις σε κανένα τμήμα.

Επειδή όμως οι εξελίξεις μας προλαβαίνουν, ήρθε η ανακοίνωση της οικογένειας του μικρού Χριστόφορου, του δικού μας Χριστόφορου, του αγαπημένου μας ήρωα που είχαμε οργανώσει εκδήλωση ένα χρόνο πριν, να μας θυμίσει πόσο σημαντική είναι η θέληση και πόσο σημαντικοί νοιώθουμε όταν μπορούμε ο καθένας με βάση τις δυνατότητές του να βοηθάει σε τέτοιες περιπτώσεις. Βάζουμε λοιπόν σαν επικεφαλίδα στην εκδήλωσή μας το τίτλο:

«Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018-Ημέρα Αθλητισμού-Ημέρα Αλληλεγγύης-Ημέρα Ελπίδας-Όλοι μαζί για τον Χριστόφορό μας-Γιατί όλοι μαζί Μπορούμε!»

Θα επικοινωνήσουμε άμεσα με όλους τους κατάλληλους ανθρώπους και θα έχουμε στην είσοδο του γηπέδου κουμπαράδες κι ο καθένας από εμάς ας δώσει ότι μπορεί να βοηθήσουμε όχι μόνο αυτόν τον μικρό ήρωα, αλλά και τους πραγματικά ήρωες γονείς, να φέρουν πίσω τον Χριστόφορο υγιή δίπλα μας!

«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»

Σας περιμένουμε όλους και αυτή η πραγματική γιορτή ας είναι το χαρούμενο μήνυμα αισιοδοξίας που θα βοηθήσει τον Χριστόφορο!