Παρουσίαση Ανδρικού και Γυναικείου Βόλεϊ (pics, video)

Σε μια όμορφη και γιορτινή εκδήλωση και με το σύνθημα «Νέα σελίδα, Νέα πορεία» ο ΑΟΝΣ Μίλων παρουσίασε τα τμήματα βόλεϊ Ανδρών και Γυναικών που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν στα νέα πρωταθλήματα της Β΄Εθνικής 2018-19.

Η εκδήλωση έγινε στο ξενοδοχείο Galaxy, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον Μίλωνα μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν. Σμύρνης κ. Τσιάπης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και ο Πρόεδρος του ΠΓΣΣ Μισαηλίδης Άρης.

Η εκδήλωση αυτή σηματοδοτεί επίσης και την συνεργασία του Μίλωνα με τον Παντελή Ταρνατόρο ο οποίος ανέλαβε το μάνατζμεντ των τμημάτων βόλεϊ.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου μας Μιχάλης Σακελλαρίδης καλωσόρισε τους παράγοντες του συλλόγου, τους προπονητές, τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους εκπροσώπους του Τύπου και αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Μίλωνας σε όλα τα τμήματα και ειδικά στο βόλεϊ που σε επίπεδο υποδομών έχει σαρώσει όλους τους τίτλους.

Ακολούθησε η παρουσίαση των ομάδων ανδρών και γυναικών, αρχικά τα νέα αποκτήματα και στη συνέχεια παρουσιάστηκαν όσοι ανανέωσαν τα δελτία τους.


Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας Μάνος Καλημεράκης έβαλε στόχο την άνοδο στην Α2 γυναικών και ο Χρήστος Ντόζης ως πρώτο στόχο την άνοδο στην Α2 και μεγάλο στόχο την επιστροφή της ομάδας στην Volley League.

Ακολουθεί video με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από την εκδήλωση, καθώς και video από ολόκληρη την εκδήλωση.