ΠΑΟΚ – ΜΙΛΩΝ: 3-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ

Η αντρική ομάδα volley του Μίλωνα ηττήθηκε στη Θεσσαλονίκη από την ομάδα του ΠΑΟΚ και συνεχίζει την προσπάθεια και την αξιόλογη μέχρι σήμερα πορεία της στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Volley League Αντρών (3 νίκες – 3 ήττες). Ο ΠΑΟΚ καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα δίκαια έφθασε στη νίκη αν και στο πρώτο σετ έγινε μάχη και στο δεύτερο σετ μέχρι τα μισά η αναμέτρηση εξελίχθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική.

Τα σετ: 1-0 (25-23), 2-0 (25-18), 3-0 (25-15) Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 5, Ανδρεάδης 6, Γιορντάνοφ 19, Μολίνα 8, Εφραιμίδης 3, Χερ 1, Χανδρινός (λ.), Θεοδόσης, Δημητούλης, Νανόπουλος 3, Στράτος. Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Σήμερα τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ, έκανε πολύ καλή εμφάνιση. Όλοι πια μας υπολογίζουν και δίνουν τα πάντα, είναι προετοιμασμένοι για μας, κάτι που μας δίνει αξία, αλλά είναι δύσκολο το έργο.

Στο πρώτο σετ κρατήσαμε τον ΠΑΟΚ σε χαμηλά ποσοστά, αλλά η μετάβαση στην επίθεση δεν ήταν καλή, μετά επέβαλλαν τον ρυθμό τους και δίκαια ήρθε η νίκη για τον ΠΑΟΚ. Το πρωτάθλημα είναι καταπληκτικό, είχα να δω ένα τέτοιο εδώ και 20 χρόνια, δεν είναι πλέον δύο ταχυτήτων, τα αποτελέσματα είναι πολύ απρόβλεπτα, κι αυτό κάνει το βόλεϊ να μπαίνει περισσότερο στα σπίτια όλων. Είναι πια δημοφιλές και εμείς σαν Μίλωνας είμαστε μέρος αυτής της διαδικασίας”.

Στην επόμενη αγωνιστική (10.12.2022), ένας ακόμη σημαντικός αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, η οποία θα αναμετρηθεί στη Νέα Σμύρνη με την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας.