ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΙΛΩΝ: 3-1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΆΦΕΡΕ Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΜΕΤΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΛΙΓΟ ΗΜΕΡΩΝ

Μετά τους δύο αγώνες για το League Cup, σειρά είχε η Τρίτη αναμέτρηση σε λίγες μόνο ημέρες μεταξύ των ομάδων volley αντρών του Παναθηναϊκού και του Μίλωνα. Η αντρική ομάδα του Μίλωνα αν και ξάφνιασε τον Παναθηναϊκό και προηγήθηκε στο σκόρ και στα σετ, ο Παναθηναϊκός πήρε δύσκολα αλλά δίκαια με ανατροπή τους τρείς βαθμούς της νίκης με 3-1 σετ.

Με την ολοκλήρωση της 12ης αγωνιστικής, η αντρική ομάδα του Μίλωνα βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς.

Τα σετ: 0-1 (22-25), 1-1 (25-20), 2-1 (25-20), 3-1 (25-22) Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 11, Ανδρεάδης 10, Γιορντάνοφ 13, Μολίνα 12, Εφραιμίδης 9, Χερ 6, Χανδρινός (λ), Θεοδόσης, Δημητούλης, Μάρκου 1, Νανόπουλος 1

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “ Ξεκινήσαμε πολύ καλά και παίζαμε στοχευμένα. Ο Παναθηναϊκός έχει φοβερούς παίκτες και μπορεί να καλύψει το κενό του Ερνάντεζ. Κάτι τέτοιες στιγμές βοηθάει και η απόκτηση άλλου παίκτη όπως ο Σάντερ. Συγχαρητήρια και στον Κόβαρ που έπαιξε διαγώνιος και έκανε τα πάντα σήμερα. Για να παίζουμε από την πάιπ χρειάζεται πολλά στοιχεία να γίνουν καλά και σήμερα δεν έγιναν όλα αυτά συνέχεια. Ο Μολίνα δεν ήταν αυτός που έπρεπε και είναι ένας αθλητής κομβικός για την ομάδα μας και αυτό ήταν ένα στοιχείο που δεν μας βοήθησε για να διεκδικήσουμε τη νίκη στο πέμπτο σετ. Ο Νανόπουλος και ο Μάρκου ανταποκρίνονται στις προπονήσεις και στα ματς. Συγχαρητήρια στη δουλειά που έκαναν οι προηγούμενοι προπονητές τους και εμείς είμαστε εδώ για να τους δίνουμε ευκαιρίες ”.

Ο πασαδόρος του Μίλωνα Λουκ Χερ δήλωσε: “ Ο Παναθηναϊκός είναι εξαιρετική ομάδα και όταν ανέβασε ρυθμό άλαλξε την εικόνα του αγώνα. Αυτό έκανε δύσκολη τη δουλειά μας. Το σερβίς είναι από τα δυνατά μας στοιχεία, βελτιώθηκε ο Παναθηναϊκός στην υποδοχή και βρήκε λύσεις. Είμαστε αισιόδοξοι αλλά ταυτόχρονα ταπεινοί και ξέρουμε πως κάθε παιχνίδι θα είναι δύσκολη η συνέχεια και πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα ”.

Στην επόμενη αγωνιστική (4.2.2023), ένας ακόμη συναρπαστικός αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, η οποία θα αναμετρηθεί στη Νέα Σμύρνη με την ομάδα της Κηφισιάς η οποία ακολουθεί στη βαθμολογία.