Ο Μίλων κόντρα στον Παναθηναϊκό για την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου

Μετά την 3η θέση στη Volley League και την 5η θέση στο CEV Cup ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων βρίσκεται μπροστά σε άλλη μία μεγάλη πρόκληση καθώς συμμετέχει στη μεγάλη γιορτή του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα γίνει στη Λάρισα.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 17:00 στο γυμναστήριο της Λάρισας θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό για μία θέση στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Παναθηναϊκός μέσα σε δέκα ημέρες θα διεκδικήσει δύο τίτλου. Του Κυπέλλου στη Λάρισα και του Λιγκ Καπ σε διπλούς τελικούς με τον ΠΑΟΚ. Στο Κύπελλο θέλει να βρεθεί σε τελικό μετά από 14 χρόνια. Η τελευταία φορά που τα κατάφεραν ήταν το 2010 (όπου πανηγύρισαν και για τελευταία φορά την κατάκτηση του τίτλου στη διοργάνωση).

Ο Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων συμμετέχει για 3η φορά σε Final-4 Κυπέλλου και αναζητά την πρώτη του παρουσία σε τελικό και φυσικά τον πρώτο του τίτλο στο θεσμό. Το 2008 είχε αντιμετωπίσει στην Ορεστιάδα την Ε.Α. Πατρών και πριν ένα χρόνο τον Ολυμπιακό στην Καλαμάτα.

Ο Παναθηναϊκός πάντως είναι η μοναδική ομάδα η οποία παραμένει αήττητη στις φετινές αναμετρήσεις της με τον Μίλωνα. 

Ανδρέας Φράγκος (Αρχηγός Παναθηναϊκού)

«Ευχαριστούμε το δήμο Λάρισας και τη Θεσσαλία που μας φιλοξενούν σε αυτό το τουρνουά. Όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στα παιχνίδια που θα έρθουν. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία και να είμαστε όλοι υγιείς».

Μπόγιαν Γιορντάνοφ (Αρχηγός Μίλωνα)

«Καλησπέρα και από εμένα, ευχαριστούμε πολύ για το θερμό καλωσόρισμα στη Λάρισα, αποτελεί πολύ μεγάλη τιμή και για μένα και για την ομάδα μου να βρισκόμαστε για δεύτερη χρονιά στο final-4 και εύχομαι όλοι να είναι υγιείς και να προσφέρουμε πολύ καλό θέαμα».

Το πρόγραμμα του final-4

Παρασκευή 29 ΜαρτίουΑ’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 17.00 (ΕΡΤ-3): Παναθηναϊκός Α.Ο. – Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων Διαιτητές: Γεωργιάδης Εμμ., Βασιλειάδης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Ράπτης, Γραμματείες: Παναγιωτίδου, Τσάβου, Επόπτες: Καλαντζής, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.

Β’ Ημιτελικός: Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.00 (ΕΡΤ-3): Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. – Π.Α.Ο.Κ. Διαιτητές: Παπαδογούλας, Φραγκάκης, Παρατηρητής αγώνα: Καλπακτσόγλου, Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχελινάκης, Γραμματείες: Κουμπλή, Τσάβου, Επόπτες: Σταυρίδης, Κουκουμάκας, Τσάλεντζ ρέφερι: Θεμελής.
Σάββατο 30 Μαρτίου Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης Λάρισας, 20.15 (ΕΡΤ-3): Τελικός