Ο Βασίλης Εξηνταβελώνης στον Μίλωνα

Με νέα ανακοίνωση Ο Μίλωνας ενημέρωσε για μια ακόμη προσθήκη, ενός εξαιρετικού νεαρού παίχτη. Ο Βασίλης Εξηνταβελώνης, ένας αθλητής με πολύ σημαντική παρουσία τα 2 τελευταία χρόνια στα γήπεδα της Α’ Εσκανα με τα χρώματα και των Τραχώνων, αλλα και του Παλιού Φαλήρου, θα αγωνιστεί την επόμενη χρονιά στον Μίλωνα.

Η ανακοίνωση :

Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ανακοινώνει την απόχτηση του αθλητή Βασίλη Εξηνταβελώνη. Ο Βασίλης είναι ένας αθλητής που τα 2 τελευταία χρόνια, είχε μια πολύ σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Α Εσκανα, αλλά παράλληλα είναι και ένας αθλητής ο οποίος πριν τρία χρόνια είχε συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία με τον κόουτς Αποσκίτη στην Εφηβική Ομάδα του Ίκαρου Καλλιθέας. Είναι ένας αθλητής με μεγάλη θέληση, και σίγουρα θα αποτελέσει ένα σημντικό κομμάτι στην προσπάθεια της ομάδας την επόμενη χρονιά. Βασίλη καλώς ήρθες, καλή χρονιά και να ξέρεις ότι η οικογένεια του Μίλωνα θα είναι δίπλα σου.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας οι άνθρωποι της ομάδας δήλωσαν.

Σακελλαρίδης Μιχάλης Πρόεδρος Συλλόγου : O Βασίλης είναι ένας αθλητής που μας έχει απασχολήσει αρκετές φορές. Πάντα είχαμε την καλή γνώμη του Δημήτρη Αποσκίτη ο οποίος έχει ξανασυνεργαστεί μαζί του οδηγό. Τα δύο τελευταία χρόνια σαν αντίπαλος μας ήταν πάντα πολύ καλός, και αυτό σε συνάρτηση με την επιθυμία του προπονητή μας οδήγησε στην απόχτηση του. Είναι ένας ακόμη αθλητής μικρός σε ηλικία, και με αυτό τον τρόπο ο Σύλλογος μας δείχνει ότι ενδιαφέρεται και για το παρόν και για το μέλλον. Βασίλη καλή συνέχεια, καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα.

Κολλίντζας Νίκος Γενικός Γραμματέας Συλλόγου : Με τον προπονητή μας τα 2 τελευταία χρόνια έχουμε συζητήσει πολλές φορές την περίπτωση του Βασίλη, μια που ήταν ένας παίχτης που έχει συνεργαστεί μαζί του. Ήρθε η στιγμή για τους δύο τους να συνεργαστούν και πάλι, και όλοι μας περιμένουμε με αγωνία τα αποτελέσματα. Η διαβεβαίωση του κόουτς ότι εκτός από πολύ καλός αθλητής είναι και πολύ καλό παιδί, ήταν μια σημαντική παράμετρος στην επιλογή μας, μια που η Ομάδα θέλει να έχει αθλητές με ήθος και συνέπεια λόγων και έργων…… Βασίλη καλή χρονιά και υγεία πάνω από όλα.

Στεργίου Νίκος μέλος επιτροπής μπάσκετ: H εμπειρία μου από τον Βασίλη, περιορίζεται στα παιχνίδια που έχουμε παίξει σαν αντίπαλοι, κυρίως με τους Τράχωνες, όπου είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά και με το Παλιό Φάληρο, και σίγουρα η αίσθηση μου είναι πολύ καλή. Αποτελεί επιλογή του προπονητή μας και αυτό τα λέει όλα. Βασίλη υγεία και επιτυχίες σου εύχομαι, αλλά και να στεριώσεις στην Ομάδα μας για πολλά χρόνια.

Ντίνος Σίννης Γενικός Αρχηγός : Ο Βασίλης σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις, με την παρουσία του στα γήπεδα της Εσκανα τα τελευταία χρόνια, και σίγουρα το γεγονός ότι είναι μικρός μας δίνει την δυνατότητα να ήμαστε πολύ αισιόδοξοι για το μέλλον. Άλλωστε όλοι θυμούνται τον τρόπο που το προπονητικό μας τημ, μεταμόρφωσε αθλητή μέσα σε δύο μόλις χρόνια. Αν και επιθυμία μας είναι οι αθλητές να εκπληρώνουν τις φιλοδοξίες τους μέσα από την ομάδα μας, εύχομαι να έχει τέτοια εξέλιξη σαν αθλητής που σε λίγα χρόνια να είναι έτοιμος για ακόμη μεγαλύτερα βήματα, και να ήμαστε οι πρώτοι που θα χαρούμε μαζί του…….

Αποσκίτης Δημήτρης Προπονητής : Με τον Βασίλη έχουμε συνεργαστεί και πάλι, και σίγουρα είναι πολύ βασικό ότι τον γνωρίζω, αλλά ακόμη βασικότερο ότι με γνωρίζει. Είμαι πολύ αισιόδοξος και ειλικρινά εύχομαι αυτό που λέω πάντα στους παίχτες μου, όχι μόνο να κάνει μια καλή χρονιά, αλλά να μπορέσουμε να εξελίξουμε το παιχνίδι του. Έχει πίσω του μια οικογένεια που τον στηρίζει πολύ στο όνειρό του και αυτό είναι βασικό για εμένα. Επίσης πολύ βασικό είναι ότι γνωρίζει την αγωνιστική μου φιλοσοφία και του αρέσει. Βασίλη καλή χρονιά με υγεία. Η ομάδα μας έχει σχεδόν ολοκληρώσει το ρόστερ, και απλά κρατάμε το κερασάκι για την τούρτα στο τέλος………

Βασίλη Εξηνταβελώνης. Είμαι πολύ χαρούμενος που την επόμενη χρονιά θα αποτελέσω μέλος μιας τόσο Ιστορικής Ομάδας, μιας τόσο καλής παρέας, αλλά και με έναν προπονητή που ξέρω πως λειτουργεί και τι πρεσβεύει. Όντας αντίπαλος του Μίλωνα τα 2 τελευταία χρόνια, με εντυπωσίασε η εξέλιξη της ομάδας και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά, και αυτό είναι κάτι που έπαιξε μεγάλο ρόλο στην επιλογή μου. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες !!!!!