Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ ΣΤΟ “SWIMMING WORLD CUP”

Σε ένα κατάμεστο Ολυμπιακό στάδιο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα, έλαβε χώρα το περασμένο Σαββατοκύριακο το Παγκόσμιο κύπελλο κολύμβησης.

Η ομάδα μας εκπροσωπήθηκε από οκτώ αθλήτριες και αθλητές μας που είτε ως μέλη προεθνικών ομάδων είτε κατόπιν επιτεύξεις ορίων τους δώθηκε το εισιτήριο για αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Είχαμε την ευκαιρία να βρεθούμε δίπλα σε μεγάλους προπονητές και οι αθλητές να κολυμπήσουν δίπλα σε ολυμπιονίκες και παγκόσμιους πρωταθλητές!

Οι αθλητές του αγωνιστικού μας τμήματος Σταμάτης Δρακόπουλος, Ηλίας Αδαμόπουλος, Αγγελική Βενιέρη, Αγγελική Ζαμαρία , Βεριγάκη Άννα, Λυδία Σαράντου, Αναστασία Καράσεβιτς έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή και αποκομιδή ανεκτίμητων εμπειριών. Μεγάλη απούσα η Ρηγάκη Φένια που ενώ είχε το προνόμιο να συμμετέχει ενας τραυματισμός της στέρησε τη δυνατότητα αυτή!

Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές και ευχές για υγεία καθώς η συνέχεια έχει σκληρή δουλειά για μία δύσκολη και απαιτητική Ολυμπιακή χρονιά !