Ο ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ αλλάζει, βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις του !!!!!

Ο Σύλλογος μας και το Διοικητικό συμβούλιο, τηρώντας ανελλιπώς το νέο μας σύνθημα “ΠΡΩΤΑ Ο ΑΘΛΗΤΗΣ”, από 3 μέχρι 103 ετών, έχει προβεί τα τελευταία 2 χρόνια σε πλήθος ενεργειών, για την βελτίωση των εγκαταστάσεων της Ομάδας, και ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού συμβουλίου, μας διαβεβαιώνουν ότι αυτές τους οι δράσεις θα γίνονται συνέχεια.

Από που να αρχίσει κανείς και που να τελειώσει !!!!

Τα 2 τελευταία χρόνια, στις εγκαταστάσεις μας έχουν γίνει οι εξής ενέργειες, με βασικό γνώμονα τις καλύτερες υπηρεσίες στα παιδιά μας …..

 1. Συντήρηση και επισκευή του παρκέ στο κλειστό γήπεδο Κροίσος Πέρσης, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα το γήπεδο να φαίνεται καινούριο.
 2. Κατασκευή από την αρχή του Ιστορικού ανοιχτού γηπέδου μας Αχιλλέας Μέντζος, ένα γήπεδο που ίσως είναι το πιο όμορφο στην Αθήνα.
 3. Αντικατάσταση του δαπέδου στο Κλειστό γήπεδο Δημήτρης Ράπτης, με ένα καταπληκτικό παρκέ, με υπόστρωμα για ακόμη καλύτερη άθληση.
 4. Αντικατάσταση των μπασκετών στο κλειστο γήπεδο Δημήτρης Ράπτης με νέες ανακλινόμενες για καλύτερη λειτουργία των τμημάτων Βόλει.
 5. Τοποθέτηση σκέπαστρου στην κάτω είσοδο του κλειστού γήπεδου Δημήτρης Ράπτης.
 6. Τοποθέτηση κυλιόμενων κερκίδων στο κλειστό γήπεδο Δημήτρης Ράπτης.
 7. Αλλαγή όλων των τερέν των γηπέδων Τένις με νέα χορτάρινη επιφάνεια, επαγγελματικής ταχύτητας (Νο4 για τους γνωρίζοντες).
 8. Κατασκευή αίθουσας πολεμικών τεχνών.
 9. Ανακαίνιση ολική των αποδυτηρίων.
 10. Κατασκευή τουαλετών από την πλευρά των γηπέδων του τένις.
 11. Ανακατασκευή της εισόδου του κλειστου γηπέδου Κροίσος Πέρσης.
 12. Κατασκευή νέας τουαλέτας, από την πλευρά του ανοιχτού γηπέδου μας, και για άτομα με ειδικές ανάγκες.
 13. Κατασκευή νέων τουαλετών και κουζίνας, στα γραφεία του Συλλόγου για την εξυπηρέτηση όχι μόνο του προσωπικού αλλά και των παιδιών της προσχολικής ηλικίας.
 14. Ανακατασκευή του χώρου εστίασης στα γήπεδα του τένις.
 15. Ανακατασκευή κήπων και περιβάλλοντος χώρου.
 16. Ανακαίνιση και εξοπλισμός Ιατρείου και πρόσληψη νοσηλευτριάς σε μόνιμη βάση.

Ο Σύλλογος μας και το Διοικητικό Συμβούλιο, νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους βοήθησαν για την υλοποίηση όλων αυτών των έργων, και αυτούς που μας βοήθησαν με την εργασία τους, αλλά και όσους έδωσαν την ευγενική τους χορηγία στον Σύλλογο μας.

Παράλληλα έχει την χαρά, να κοιτάζει τους γονείς των αθλητών μας στα μάτια, ξέροντας ότι και ίδιοι αναγνωρίζον ότι το κυριότερο μέλημα όλων μας ήταν είναι και θα είναι η βελτίωση των συνθηκών άθλησης γιά όλους τους αθλητές μας !!!!!!