Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής MVP Βίκος Cola της 17ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League

Ο Αλέξανδρος ήταν ο κορυφαίος στη νίκη της ομάδας του με 3-1 σετ στο ντέρμπι με τον A.O.Φοίνικα ΟΝΕΧ στη Σύρο. Ηταν η νίκη που εξασφάλισε στον Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων την 4η θέση στην κανονική περίοδο.

Σημείωσε 15 πόντους και συγκεκριμένα σημείωσε 11/18 τελειωμένες επιθέσεις, ποσοστό αποτελεσματικότητας 61%. Εκανε κορυφαία εμφάνιση στο σερβίς όπου σημείωσε τους 4 από τους 6 άσσους της ομάδας του και παράλληλα κράτησε την υποδοχή με 52%υπ. και 32% άριστες. Κορυφαία εμφάνιση έκανε και στην άμυνα.
Είναι η πρώτη φορά που ο Αλέξανδρος Νανόπουλος αναδεικνύεται MVP Βίκος Cola στην Ελλάδα.

Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος είναι γεννημένος 09/09/2005, έχει ύψος 1.85. Ο Αλέξανδρος Νανόπουλος δήλωσε για την διάκριση του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την ατομική διάκριση. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτή τη μεγάλη ευκαιρία να ξεκινήσω βασικός σε αυτό το κρίσιμο ματς με τον Φοίνικα που έκρινε πολλά για την 4αδα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν όλη τη χρονιά αλλά ιδιαίτερα και την προηγούμενη εβδομάδα του αγώνα. Το αφιερώνω σε όλη την ομάδα που κατάφερε να κάνει μία μεγάλη υπέρβαση την εφετινή σεζόν. Συνεχίζουμε…».