Ξεκινούν οι Ακαδημίες του Μίλωνα με όλα τα μέτρα προστασίας

Με γνώμονα την πολυετή του πείρα, ο Σύλλογος μας ανακοινώνει την έναρξη των αθλητικών προγραμμάτων του το Σάββατο 11/9/21με στόχο τη συνεχή αθλητική δημιουργία, την κοινωνικότητα, αλλά και την ψυχαγωγία των μικρών αθλητών και αθλητριών μας (με διάφορες εκδηλώσεις, επιμορφωτικά ταξίδια κ.ά.). Εγγραφές από 1/9/21.

Στις ανακαινισμένες ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις του Συλλόγου, τα παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά των αθλημάτων, από εξειδικευμένους και έμπειρους Προπονητές – Γυμναστές.

Τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Σύλλογος για αγόρια και κορίτσια είναι : Μπάσκετ, βόλεϊ, μίνι ποδόσφαιρο, τένις, ζίου ζίτσου, κινητική αγωγή, γυμναστική για όλους, κολύμβηση, πόλο.

Σε αυτή τη δύσκολη εποχή λόγω κορωνοϊού, το Διοικητικό Συμβούλιο του Μίλωνα, με γνώμονα την ασφάλεια όλων μας, αποφάσισε τα εξής:

  • Οι αθλητές και οι αθλήτριες προσέρχονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΆ με αρνητικό self-test ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και ανάλογα το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο θα δοθούν οδηγίες για τη συνέχεια.
  • Στα κλειστά γυμναστήρια του Συλλόγου θα εισέρχονται μόνο οι αθλητές και οι αθλήτριες, οι Προπονητές και το προσωπικό του Συλλόγου, πάντα σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο και τα περιοριστικά μέτρα για το πλήθος των εισερχομένων στην εγκατάσταση.
  • Υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλους τους κλειστούς χώρους για ΟΛΟΥΣ εκτός αθλητών και Προπονητών, όταν βρίσκονται στα γυμναστήρια.
  • Στα γραφεία του Συλλόγου θα εισέρχονται έως 3 γονείς και στο γραφείο της Γραμματείας έως 1, όλοι με υποχρεωτική χρήση μάσκας. 
  • Χρήση αποδυτηρίων ανάλογα το υγειονομικό πρωτόκολλο.
  • Τήρηση πρωτοκόλλων εισόδου-εξόδου σε κάθε αθλητική εγκατάσταση.
  • Προπονητές και προσωπικό του Συλλόγου είναι εμβολιασμένοι και διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Παράλληλα έχουν αναρτηθεί σε διάφορα σημεία εντός των εγκαταστάσεων οι ειδικές αφίσες με οδηγίες από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. 

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα μπορεί να τροποποιηθούν ανάλογα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ

Καλή και υγιή Αγωνιστική Χρονιά με ασφάλεια.

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ