Ξεκινάει το ευρωπαϊκό ταξίδι της αντρικής ομάδας βόλει του Μίλωνα για την περίοδο 2023-2024

Πριν λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκαν στο Λουξεμβούργο, στα γραφεία της CEV, οι κληρώσεις των Ευρωπαϊκών κυπέλλων βόλει για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.

Στην κλήρωση έδωσε το παρών για μια ακόμη χρονιά ο Μίλων με την αντρική ομάδα να συμμετέχει στο CEV Cup Αντρών. Η κλήρωση ανέδειξε ως αντίπαλο την Ελβετική Σχένενβερντ.

Το ενδιαφέρον των φίλων του Μίλωνα να παρακολουθήσουν εντός και εκτός έδρας τους αγώνες της αντρικής ομάδας είναι πολύ μεγάλο και εξετάζονται όλες οι δυνατότητες διοργάνωσης ενός ταξιδιού για τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας στην Ελβετία.

Οι διαδοχικές παρουσίες της αντρικής ομάδας στα Κύπελλα Ευρώπης, επιβεβαιώνουν την καλή και σταθερά ανοδική πορεία της ομάδας βόλει του Μίλωνα και την πορεία μετεξέλιξής της σε ένα μεγάλο και καλά οργανωμένο Ευρωπαικό club.

Μέχρι την ημερομηνία διεξαγωγής των αγώνων, θα υπάρξουν αφιερώματα και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών για αυτές τις σπουδαίες αναμετρήσεις.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα ! Όπως πάντα όλοι θα βρεθούμε δίπλα στην ομάδα και σε αυτή την προσπάθεια !