Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα. Ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλει του Μίλωνα.

Η διοίκηση του τμήματος βόλει του Μίλωνα αναγνωρίζοντας τη σημαντική συνεισφορά του προπονητή Γιώργου Δεναξά στη φετινή ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα, προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας για την αθλητική περίοδο 2023-2024.

Ο Γιώργος Δεναξάς μαζί με τους συνεργάτες του δούλεψε ακούραστα με τις αθλήτριες για την επίτευξη των απαιτητικών στόχων που τέθηκαν στο ξεκίνημα της χρονιάς και συνεισέφερε στο να δώσουν όλες οι αθλήτριες τον καλύτερο εαυτό τους καθοδηγώντας τους στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Pre League, επιτυχίες οι οποίες καταξίωσαν τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα ως μια από τις πιο ανταγωνιστικές και ανερχόμενες ομάδες του πρωταθλήματος.

Ευχόμαστε στο Γιώργο υγεία, δύναμη και καλούς αγώνες για άλλη μια αγωνιστική περίοδο !

Ο Γιώργος Δεναξάς, με την ευκαιρία της ανανέωσης της συνεργασίας, σε μια σύντομη δήλωσή του ανέφερε τα ακόλουθα: “Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου την νέα αγωνιστική χρονιά με τον Μίλωνα. Μετά την μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας, έχουμε μπροστά μας την πρόκληση του πολύ ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Pre League με μοναδικό στόχο την συνεχόμενη εξέλιξη όπως άλλωστε συμβαίνει τα τελευταία χρόνια στα τμήματα βόλει του Μίλωνα. Ευχαριστώ τη διοίκηση της ομάδας για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου με την υπόσχεση πως στην νέα κατηγορία ο Μίλωνας θα είναι και πάλι πρωταγωνιστής”.