Νέος σημαντικός συνεργάτης του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ η εταιρεία διαχείρισης συστημάτων στον χώρο της υγείας και της ιδιωτικής ασφάλισης “IMED”

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την IMED A.E., Εταιρία Διαχείρισης Συστημάτων στο χώρο της Υγείας και της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Με την χορηγία της IMED AE, όλα τα παιδιά των υποδομών μας μέχρι την ηλικία των 18 ετών,  θα απολαμβάνουν Οδοντιατρικές και Ορθοδοντικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε σύγχρονα κέντρα με την συνεργασία του Ομίλου ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ ΑΘΗΝΩΝ & ΠΑΙΔΩΝ σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές .

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, δίνεται ακόμη η δυνατότητα σε συγγενείς πρώτου και δευτέρου βαθμού των αθλητών μας , να αποκτήσουν την Πρωτοβάθμια Κάλυψη «Euromed» καθώς και την Οδοντιατρική Κάλυψη «Eurodent», με καθεστώς ειδικής τιμολόγησης (εκπτωτικό).

Πιο συγκεκριμένα, το οικογενειακό πρόγραμμα Euromed με κόστος 80 ευρώ (έναντι 130 ευρώ), καθώς και το οικογενειακό πρόγραμμα Eurodent με κόστος 60 ευρώ (έναντι 120 ευρώ).

Στην καταχώρηση της εταιρείας IMED στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις στον κλάδο Υγείας θα βρείτε τις παροχές και τις αιτήσεις ένταξης των δύο προγραμμάτων.

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα σε όλους μας, να καλύψουμε τις Ασφαλιστικές μας ανάγκες με εκπτωτικά προγράμματα, που προβλέπονται από την συνεργασία μας με την IMED AE, σε όλο το φάσμα των Ασφαλιστικών Υπηρεσιών.

Είναι απαραίτητο να τονίσουμε ότι η επιλογή της εταιρείας IMED από το κάθε μέλος της οικογένειας του ΜΙΛΩΝΑ για όλες τις ασφαλιστικές ανάγκες που χρειαζόμαστε, όχι μόνο θα εξασφαλίσει στον καθένα από εμάς ιδιαίτερα προνομιακές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό, αλλά παράλληλα θα μας δώσει την δυνατότητα ακόμη πιο στενής σχέσης με την IMED και ακόμη περισσότερες παροχές την επόμενη χρονιά.

Καλωσορίζουμε την IMED στην οικογένεια του ΜΙΛΩΝΑ με μεγάλη χαρά και περισσή υπερηφάνεια !!!!!!!