Μπάσκετ: O Γιώργος Γάσπαρης στις ακαδημίες του Μίλωνα

Στο πλαίσιο της οργάνωσης των ακαδημιών μπάσκετ του Μίλωνα για την νέα σεζόν, στο δυναμικό του συλλόγου θα συμμετέχει και ο Γιώργος Γάσπαρης ως προπονητής.

Ο Γιώργος Γάσπαρης, γέννημα θρέμμα Νεοσμυρνιώτης με μεγάλη καριέρα ως αθλητής ξεκινώντας από το αδελφό σωματείο του Πανιωνίου και έχοντας τιμήσει τη φανέλα του Μίλωνα,  θα συμβάλλει με τις πλούσιες παραστάσεις και εμπειρίες του στην προσπάθεια του Μίλωνα για τη δημιουργία ενός πρότυπου οργανισμού υποδομών.

Στην κατεύθυνση που έχει χαράξει η διοίκηση και με τη στρατηγική που υλοποιεί ο Υπεύθυνος Υποδομών και Ακαδημιών, Παναγιώτης Σαββάτης.

Είναι δεδομένο πως προσωπικότητες όπως ο Γιώργος Γάσπαρης έχουν μόνο να προσφέρουν στη νέα γενιά αθλητών και τέτοιοι μπασκετάνθρωποι πρέπει να παραμένουν στο άθλημα.

Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Μίλωνα.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου, Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε σχετικά:

«Για τον Γιώργο Γασπαρη οι συστάσεις περιττεύουν. Αποτελεί έναν εμβληματικό μπασκετάνθρωπο που μαζί με τον Φάνη Χριστοδούλου χάρισαν στη Νέα Σμύρνη και σε όλο το φίλαθλο κοινό μοναδικές στιγμές και χαρές.

Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ένταξη του Γιώργου Γάσπαρη στις ακαδημίες μας καθώς ως προπονητής θα μεταλαμπαδεύσει στους μικρούς αθλητές μας μοναδικές μπασκετικές εμπειρίες με το πάθος και την αγάπη του για το άθλημα.

Ο Μίλωνας έχει θέσει ως στόχο τη δημιουργία μιας πρότυπης ακαδημίας και η συμβολή του Γιώργου σε αυτή την προσπάθεια θα είναι ιδιαίτερα σημαντική».