Μπάσκετ. 9 τμήματα με 130 αθλητές και 150 γονείς εκδρομή στην Καλαμπακα (video).

Τα τμήματα υποδομών του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ το τριήμερο 14-16 Φεβρουαρίου, πραγματοποίησαν την μεγαλύτερη αριθμητικά εξόρμηση που έχει κάνει ποτέ ο Σύλλογος στην περιοχή της Καλαμπάκας.

130 αθλητές από 9 τμήματα, συνοδευόμενα από 140 γονείς και συνοδούς προπονητές, με 5 πούλμαν και πολλά ιδιωτικά αυτοκίνητα για κάποιους γονείς, αναχώρησαν από τον Μίλωνα την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις τρεις το μεσημέρι και επέστρεψαν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις οχτώ το βράδυ.

Κατά την παραμονή τους στην πανέμορφη περιοχή της Καλαμπάκας, αγωνίστηκαν σε 14 αγώνες, και επισκέφτηκαν τις περιοχές των Μετεώρων, των Τρικάλων, του Μουζακίου, της Λίμνης Πλαστήρα, της Ελάτης και της Αταλάντης.

Ευχαριστούμε πολύ τις ομάδες του Λοκρού Αταλάντης, του Συλλόγου από το Μουζάκι, της ΑΕ Τρικάλων, του Ολυμπιακού Καρδίτσας, της Ακαδημίας Τρικάλων Φούντας και της Καλαμπάκας για την καταπληκτική τους φιλοξενία και τους μεταξύ μας αγώνες.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα ξενοδοχεία της Καλαμπάκας Famissi Kostas και τον ιδιοκτήτη του, φίλο Κώστα Φαμίσση όπως επίσης και το ξενοδοχείο Αντωνιάδης, για την άριστη φιλοξενία τους.

Ευχαριστούμε και τις ταβέρνες Εύριτος που βρίσκεται πολύ κοντά στην Λίμνη Πλαστήρα σε ένα πανέμορφο τοπίο δίπλα στο ποτάμι, και Καλαμάρας στην Ελάτη Τρικάλων για το καταπληκτικό τους φαγητό και το άψογο σέρβις.

Τα γελαστά πρόσωπα των παιδιών στην επιστροφή, αλλά και οι παραινέσεις των γονιών για γρήγορη επανάληψη της εκδρομής, μας έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση.