Μπάσκετ : Πολύ μεγάλη νίκη για την παιδική μας ομάδα απέναντι στην Αναπτυξιακή της ΕΣΚΑΝΑ και μια ανάσα από τα Play Off.

Μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι σε ένα γήπεδο με πολύ κόσμο, η ομάδα μας κέρδισε και την αναπτυξιακή της ΕΣΚΑΝΑ στην παράταση με σκορ 79-77.

Με αυτή την νίκη η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην συμμετοχή της στα Play off του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί τεράστια επιτυχία, αν κανείς αναλογιστεί τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα το καλοκαίρι, αλλά και το γεγονός ότι σε ένα μεγάλο ποσοστό αποτελείται από αθλητές του 2005, που έχουν ένα χρόνο ακόμη στο παιδικό.

Η ομάδα μας ήταν καταιγιστική στο πρώτο δεκάλεπτο και με καταπληκτική επιθετική λειτουργία κατάφερε να προηγηθεί με 26-11. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της ΕΣΚΑΝΑ ισορρόπησε λίγο το παιχνίδι και έτσι το ημίχρονο τελείωσε με σκορ 35 -26 υπέρ της ομάδας μας.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας σοβαρή αύξησε κι άλλο την διαφορά τελειώνοντας το τριαντάλεπτο με σκορ 55-43.

Στο τέταρτο όμως δεκάλεπτο η αναπτυξιακή με μια αντεπίθεση διαρκείας, εκμεταλλευόμενη την χαλάρωση των αθλητών μας και την μεγάλη τους ευστοχία από τα 6,75 ( 5 τρίποντα σε αυτό το διάστημα), ανέτρεψαν την κατάσταση και οδήγησαν το παιχνίδι απρόσμενα στην παράταση με σκορ 68-68.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι γέρνει προς την αναπτυξιακή οι αθλητές μας με τεράστια καρδιά και πάθος κατάφεραν να πάρουν μα πολύ σημαντική νίκη με σκορ 79-75.

Αρνητικό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του πολύ καλού Παγουλάτου λίγο πριν τελειώσει η κανονική διάρκεια, ο οποίος αποχώρησε υποβασταζόμενος, και ευτυχώς η διάγνωση ήταν καλύτερη από τους αρχικούς φόβους.

Μετά το παιχνίδι όλη ομάδα του Μίλωνα αθλητές και προπονητές αφιέρωσαν την νίκη στον τραυματία Παγουλάτο.

Αναπτυξιακή Μίλων 75-79.

Μίλων (Βαρυπάτης, Καζιάνης). Χιώτης 2, Παγουλάτος 15 (2), Παπανικολόπουλος 12, Ψυλέας 23 (1), Μπουργιώτης 1, Δειμέζης, Πρωτόγερος 13 (2), Γραφιαδέλης, Δημητρίου 2, Μηνάς, Γουναρόπουλος 4, Σκούρτης 7.