Μπάσκετ: Ο Φώτης Ζούμπος στον Μίλωνα

Ο ΑΟΝΣ Μίλων είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο Φώτης Ζούμπος θα φορά τη φανέλα της ομάδας μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Με σημαντικές παραστάσεις στο υψηλότερο μπασκετικό επίπεδο, καθώς έχει αγωνισθεί σε Euroleague, Basket League και A2, ο Φώτης Ζούμπος (PG, 1993, 1.95) θα συμβάλει κομβικά για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας.

Ο Φώτης Ζούμπος ξεκίνησε την καριέρα του στον Παναθηναικό παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός από τον Zeljko Obradovic, ενώ στη συνέχεια αγωνίσθηκε σε Περιστέρι, Ηλυσιακό, Πανελευσινιακό, Εθνικό και Απόλλωνα Πάτρας με τον οποίο εδώ και δύο σεζόν αγωνιζόταν στην Basket League.

Φώτη καλωσόρισες στην Οικογένεια του Μίλωνα

Ο Φώτης Ζούμπος δήλωσε σχετικά: “Το έντονο ενδιαφέρον των ανθρώπων του Μίλωνα για εμένα, το όραμά τους, η επαγγελματική αντιμετώπιση όλων των θεμάτων από τη διοίκηση, η παρουσία ενός εξαιρετικού coach, του Νίκου Καραγιάννη όπως και σημαντικών συμπαικτών αλλά και οι άψογες συνθήκες που κάθε αθλητής επιζητά, με έπεισαν για το project του σωματείου. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας. Εύχομαι υγεία σε όλους τους συναθλητές μου και είμαι σίγουρος ότι με σκληρή δουλειά και προσήλωση στον στόχο θα τα καταφέρουμε έχοντας και τον κόσμο δίπλα μας σε κάθε παιχνδίδι είτε εντός είτε εκτός έδρας”

Ο Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, από τη διοίκηση του Μίλωνα δήλωσε σχετικά: “Σήμερα καλωσορίζουμε έναν πολύ σημαντικό αθλητή στον Μίλωνα που είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλει τα μέγιστα για να πετύχουμε τους στόχους μας και να απολαύσουμε όμορφο μπάσκετ. Η προσθήκη του Φώτη και η παρουσία σημαντικών αθλητών αλλά και ενός σπουδαίου προπονητή στην ομάδα μας μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον και οι κινήσεις μας προσπαθούμε να είναι αντάξιες της πλούσιας μπασκετικής ιστορίας του Μίλωνα. Με σταθερά βήματα και με όλους τους Μιλωνίτες δίπλα μας ελπίζουμε να τα καταφέρουμε”

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε σχετικά: Έχω τονίσει εδώ και καιρό πως τα καλύτερα έρχονται και η σημερινή μεταγραφή αυτό ακριβώς αντανακλά.Η ομάδα μας διαμορφώνεται με τον καλύτερο τρόπο και με την έλευση του Φώτη ενός μεγάλου αθλητή/ Έχουμε εξασφαλίσει τις καλύτερες συνθήκες εντός και εκτός παρκέ για να προσπαθήσουμε να επαναφέρουμε τον Μίλωνα εκεί που αξίζει και με υγεία, υπομονή, στήριξη και ενότητα θα το πετύχουμε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν ηθικά και υλικά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά ώστε να κάνουμε τους ανθρώπους του Μίλωνα υπερήφανους”