Μπάσκετ: Νικητής ο Μίλωνας στο ντέρμπι με τη Δάφνη (75-54)

Με ενέργεια και αποφασιστικότητα εμφανίστηκε ο Μίλωνας στον αγώνα με τη Δάφνη κατακτώντας την 8η συνεχόμενη νίκη με τελικό σκορ 75 54.

Ο Μίλωνας έπαιξε πολύ όμορφο μπάσκετ σε επίθεση και άμυνα αποζημιώνοντας τους Μιλωνίτες και τους φίλους του μπάσκετ που γέμισαν το γήπεδο.

Με έναν αγώνα να απομένει για την ολοκλήρωση του Α γύρου ο Μίλωνας βρίσκεται στην κορυφή της Γ εθνικής (2ος όμιλος).

Στο πλαίσιο του αγώνα ο Σύλλογος μας τιμησε τον παλαιμαχο αθλητή του, Πέτρο Πουλίδη ο οποιος ελαβε τιμητική πλακετα απο τον Πρόεδρο Μιχάλη Σακελλαρίδη και τον Γενικό Γραμματέα Κωνσταντίνο Ασημακόπουλο. Μια ιδιαίτερη ημέρα για ολους μας στο κλειστό του Μιλωνα, που ειχαμε την χαρά και την τιμη να τιμήσουμε τον Πέτρο Πουλιδη.

O Πέτρος Πουλίδης αγωνιστηκε στον Μίλωνα σε 2 περιόδους στα 70s & 80s ενώ αγωνίστηκε και στομ Παναθηναϊκό απο μικρή ηλικία.

Στο ημίχρονο του αγώνα κληρώθηκαν δωροεπιταγες των €100, σε τρεις τυχερούς φιλάθλους. Θα θελαμε να ευχαριστήσουμε τα Attica department stores για την ευγενική χορηγία

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δεκάλεπτα: Α’22-16, Β´14-11, Γ´22-12, ΤΕΛΙΚΟ 75-54
Διαιτητές :ΖΑΚΕΣΤΙΔΗΣ-ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ 

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ:(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ) ΠΕΤΡΙΔΗΣ 18(1), ΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΝΕΣΤΗΣ 10(1), ΘΕΟΔΩΡΙΤΣΗΣ 5(1), ΛΟΓΟΔΟΤΗΣ, ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΣ 23(3), ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ, ΔΗΜΑΚΟΣ, ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 7, ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ 2, ΜΠΕΝΟΣ 10, ΚΟΚΚΑΛΗΣ

ΔΑΦΝΗ(ΣΑΛΙΧΟΣ): ΤΖΙΒΕΛΕΚΑΣ 19(2), ΚΕΡΑΣΟΒΙΤΗΣ 8(1), ΠΙΝΗΣ, ΚΟΥΛΙΟΣ, ΜΠΓΙΑΛΑΣ, ΣΟΥΡΛΗΣ 2, ΜΟΥΣΤΟΠΟΥΛΟΣ 12, ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ 5(1), ΜΕΛΙΟΣ 8.