Μπάσκετ: Νίκη «θρίλερ» κόντρα στον Πορφύρα

Ύστερα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση, η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα κατάφερε να κερδίσει με 78-73 εκτός έδρας στην παράταση την πολύ μαχητική ομάδα του Πορφύρα, η οποία φαίνεται πως έχει πολύ καλές βλέψεις για τη φετινή κατηγορία. Η νίκη αυτή αποτελεί την τρίτη συνεχόμενη για την ομάδα του Νίκου Καραγιάννη στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι ήταν αρκετά κλειστό, με μεγάλες “μάχες” και μάλιστα ο Μίλωνας κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στο δεύτερο μέρος του αγώνα χάρη στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αλλά και τις επιθετικές ικανότητες των παικτών του.

Το σκορ είχε πολλές εναλλαγές, αλλά με πολύ καλές άμυνες στο τέλος οι παίκτες του Μίλωνα, έστειλαν το παιχνίδι στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης. Εκεί, μίλησε η ψυχραιμία και σε συνδυασμό με κάποια πολύ μεγάλα σουτ, όπως αυτό του Νίκου Ψυλλέα, ο Μίλωνας έφτασε στην τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα.

Μίλων (Καραγιάννης): Πετρίδης 2, Σταματίου 2, Μπελίτσης 4, Θεοδωρίτσης, Πέττας 20 (1), Παπαπέτρος 9 (1), Μαράκης 11, Χριστόπουλος 11, Ψυλλέας 19 (3), Κρανιάς,