Μπάσκετ : Νέα νίκη για την Παιδική Ομαδα του Μίλωνα με τον Ιωνικό Νίκαιας με σκορ 64-62 .

 

Γιά άλλη μια Τρίτη η Παιδική μας ομάδα δείχνοντας χαρακτήρα και μεγάλο πάθος, κατάφερε να πάρει την νίκη, απέναντι στον Ιωνικό Νικαίας εκτός έδρας με σκορ 64-62. Θυμίζουμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα μας είχε χάσει εντός έδρας, με σκορ 58-53.

Το παιχνίδι είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Στο πρώτο δεκάλεπτο η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με σκορ 21-15. Το δεύτερο δεκάλεπτο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους και με ένα επί μέρους 19-8, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 34-29 υπέρ των γηπεδούχων.

Μετά από ένα ισορροπημένο τρίτο δεκάλεπτο ο Ιωνικός συνέχισε να οδηγεί το σκορ κλείνοντας το 30ο λεπτό με 49-42.

Στο τέταρτο όμως δεκάλεπτο, ένας Μίλωνας με μεγάλο πάθος και με πολλά μεγάλα σουτ, ανέτρεψε την κατάσταση, και με σκορ δεκαλέπτου 22-13, κατάφερε να φύγει νικητής με τελικό σκορ 64-62 για την ομάδα μας.

Η νίκη αυτή μας εδραιώνει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, και δείχνει το πόσο καλή δουλειά γίνεται στις υποδομές του Συλλόγου.

Αν και όλοι έδωσαν και την ψυχή τους, κορυφαίοι ήταν οι Παπανικολόπουλος, ο Πρωτόγερος με μεγάλα σουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Σκούρτης με μεγάλη συμμετοχή και στην επίθεση αλλά και στην άμυνα, αλλά και ο Παγουλάτος που έκανε το καλύτερο φετεινό του παιχνίδι.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΜΙΛΩΝ 62-64

Ιωνικός Ν. Καλιάρας, Ντυρμυστ, Καρατζίκης 5, Ζήκος, Κουτσοβέλης, Ασλάνογλου 9, Βασιλόπουλος 15 (5), Δεραρτιριάν 2, Καναβός 3 (1) Δεδρινός 28, Γιουβανάκης, Φωτόπουλος

Μίλων : Χιώτης, Παγουλάτος 9 (1), Ψυλέας 5, Πρωτόγερος 15 (3), Γραφιαδέλης 5 (1), Φαιλάδης, Γουναρόπουλος 4, Σκούρτης 8, Λαμπρίδης, Παπανικολόπουλος 13 (2), Δημητρίου 5 (1), Δειμέζης.