Μπάσκετ : Νέα νίκη για την Παιδική Ομάδα απέναντι στον Εσπερο Καλλιθέας με 56-53 και ελπίδες για Play Off !!!

Μεγάλη νίκη για το παιδικό μας τμήμα με σκορ 56-53 εναντίον του Εσπερου Καλλιθέας.

Η παιδική μας ομάδα αν και έχει ακόμη 2 αγωνιστικές, κατάφερε από τώρα να εξασφαλίσει την αποφυγή των Play out και διεκδικεί με αξιώσειςτην είσοδο της στις 6 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και στα play off.

H επιτυχία είναι πολύ σημαντική αν ειδικά αναλογιστούμε το γεγονός ότι η ομάδα αυτή είχε αρκετά παιδιά γεννημένα το 2005, που θα στελεχώσουν την παιδική μας ομάδα και την επόμενη χρονιά.

Όσον αφορά το παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη και για 30 ολόκληρα λεπτά επέβαλλε τον ρυθμό της, κλείνοντας το 30 δεκάλεπτο με σκορ 51-37 υπέρ του Μίλωνα.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο τραυματισμός του πολύ καλού Ψυλέα από την μία, και η κούραση από την άλλη έδωσε την δυνατότητα στην πολύ μαχητική ομάδα του Εσπέρου να πλησιάσει απειλητικά, αλλά οι παίχτες μας με ψυχραιμία στις κρίσιμες επιθέσεις κατάφεραν να εξασφαλίσουν αυτή την πολύ σημαντική νίκη.

Αν και όλοι οι παίχτες έπαιξαν καταπληκτικά, κορυφαίοι ήταν οι Ψυλέας, Πρωτόγερος Παπανικολόπουλος και Μπουριώτης, αλλά και ο Γραφιαδέλης που οργάνωσε άριστα την ομάδα μας.

Εσπερος Μίλων 53-56. (Βαρυπάτης, Καζιάνης). Χιώτης, Παγουλάτος 4, Παπανικολόπουλος 12, Ψυλέας 14, Μπουριώτης 7, Δημητρίου, Πρωτόγερος 14 (1), Γραφιαδέλης 1, Φαιλάδης, Μηνάς, Γουναρόπουλος, Σκούρτης 4.