Μπάσκετ: Με το δεξί ξεκίνησαν οι Έφηβοι και οι Παίδες (pics)

Με νίκη ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα η εφηβική ομάδα και η ομάδα παίδων του Μίλωνα. Οι Έφηβοι μας στο πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα επικράτησαν με 86-82 της ΕΑ Νίκαιας πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση. Η ομάδα παίδων του συλλόγου μας δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στην πρεμιέρα της και πήρε εύκολα τη νίκη με 59-24 κόντρα στον Άρη Γλυφάδας.

Το πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα της εφηβικής ομάδας ήταν αρκετά ισορροπημένο, με αποτέλεσμα καμία από τις δύο να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ (20-22). Στη δεύτερη περίοδο ο Μίλωνας βελτιώθηκε αμυντικά, δέχτηκε μόλις 14 πόντους και κατάφερε να πάρει τα ηνία του σκορ (39-36). Στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα η ομάδα της Νίκαιας επέλεξε να παίξει για αρκετή ώρα άμυνα ζώνης και οι παίκτες του Μητρόπουλου την “τιμώρησαν”. Με συνολικά 11 εύστοχα τρίποντα μόνο στο δεύτερο μέρος κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα τους και πήραν τη νίκη με 86-82. Ο Μίλωνας ξεκίνησε με το δεξί στο πρωτάθλημα και συνδύασε τη νίκη του με πολλή καλή εμφάνιση.

Η ομάδα παίδων από την πλευρά της πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Οι παίκτες του Σταύρου Βαρυπάτη από την αρχή είχαν τον έλεγχο κόντρα στον Άρη Γλυφάδας και τελικά πανηγύρισαν τη νίκη με 59-24.