Μπάσκετ Ανδρών: Σαν να μην έλειψε ποτε!

Ο Μίλωνας την περασμένη Κυριακή μπορεί να μην τα κατάφερε στην έδρα του Πέρα, αλλά υπήρξε μία είδηση, η οποία είναι σημαντικότερη από μία νίκη. Ο Γιώργος Μπελίτσης ύστερα από πολύμηνη απουσία από τα παρκέ, λόγω σοβαρού τραυματισμού, επέστρεψε στην ενεργό δράση και ήταν σαν να μην έλειψε ούτε μέρα από τα γήπεδα.

Ο Γιώργος Μπελίτσης ήταν ο μεγάλος άτυχος της περσινής χρονιάς ανόδου της ομάδας μας, καθώς τραυματίστηκε λίγο πριν από το φινάλε σοβαρά και έμεινε εκτός δράσης για αρκετούς μήνες. Ο παίκτης του Μίλωνα, όμως, είναι και πάλι εδώ και στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι έδειξε πόσο έλειψε από τις υποχρεώσεις της ομάδας μας.

Ο σύλλογος μας από την πρώτη στιγμή της είδησης του τραυματισμού του ήταν στο πλευρό του και έκανε τα πάντα για να τον βοηθήσει να επανέλθει στην αγωνιστική δράση. Το καλοκαίρι ο Έλληνας καλαθοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιο του με την ομάδα μας και την Κυριακή έδωσε το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για φέτος. Ο Γιώργος Μπελίτσης είναι από τις σημαντικότερες μονάδες της ομάδας και οι συμπαίκτες του τον καλωσόρισαν και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή του.

Ο Γιώργος Μπελίτσης στο πρώτο του παιχνίδι μετά τον τραυματισμό ήταν πραγματικά εξαιρετικός και έδειξε ότι και φέτος θα είναι φόβητρο για τους αντιπάλους μας. Ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Αποσκίτης, σε όλο αυτό το διάστημα ήταν δίπλα του, όπως και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, σε σχετική του ανάρτηση τα είπε πραγματικά όλα και τόνισε τη μεγάλη συγκίνηση, που νοιώσαμε όλοι, μόλις είδαμε τον Γιώργο να επιστρέφει και να κάνει αυτό που αγαπάει.

Γιώργο, είμαστε όλοι χαρούμενοι για την επιστροφή σου και μαζί είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα: Τα καλύτερα έρχονται…