Μπάσκετ Ανδρών: Πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΚΑΝΑ προκρίθηκε η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Μίλωνα, καθώς επικράτησε του Πανελευσινιακού U22 με 76-60. Ο κόουτς Αποσκίτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα και η ομάδα μας κατάφερε με καλό πρόσωπο να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα.

Ο αγώνας κόντρα στους Νέους του Πανελευσινιακού ήταν μια καλή ευκαιρία για τον Δημήτρη Αποσκίτη να δοκιμάσει πράγματα ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος κόντρα στην Ένωση Ιλίου. Το τεχνικό τιμ επέλεξε να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στους νέους παίκτες της ομάδας μας, οι οποίοι έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο.

Η ομάδα ήταν σοβαρή σε όλο το ματς. Πολύ καλές εντυπώσεις στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς άφησαν οι νεαροί Γαλάνης και Τζανικιάν, οι οποίοι ξεχώρισαν από τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες.

Η ομορφότερη στιγμή της χθεσινής ημέρας διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της επιστροφής της ομάδας από την Ελευσίνια. Οι παίκτες και το τεχνικό τιμ της ομάδας μέσα στο πούλμαν μετά τις δώδεκα το βράδυ τραγούδησαν όλοι μαζί στον Δημήτρη Αποσκίτη, που σήμερα έχει τα γενέθλια του.

Πανελευσινιακός U22 (Λιαδάκης): Φωτιάδης, Πετρόγιαννος 10(1), Δρακωτός 12(1), Κεφαλας 7(1), Ρόκας 2, Σκληρής 2, Μπγιάλας 4, Κατσανεβάκης 11, Χασαπάκης 4, Κρασάκης 8
Μίλων (Αποσκίτης – Μητρόπουλος: Κασβίκης, Σουληνάρης 7, Τζανικιάν 4, Καραγιαννίδης 8, Παπαδάκης 16, Παπανικολόπουλος, Γαλάνης 10 (2), Εξηνταβελώνης, Ζούκας 9, Ανδρεόπουλος 12, Ψυλέας 10 (1).