Μπάσκετ: Ήττα στη Δραπετσώνα για τους Εφήβους

Η ομάδα Εφήβων του Μίλωνα δεν τα κατάφερε στην έδρα της Δραπετσώνας, καθώς ηττήθηκε με 86-83. Το παιχνίδι ήταν πραγματικό ντέρμπι μέχρι το τέλος, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν τελικά αυτοί που χαμογέλασαν. Η ομάδα μας αφήνει γρήγορα αυτό το ματς πίσω, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αντιμετωπίζει τον Έσπερο εντός έδρας και το παιχνίδι έχει τον χαρακτήρα “τελικού”.

Στο πρώτο δεκάλεπτο η Δραπετσώνα ξεκίνησε εξαιρετικά και κατάφερε να χτίσει μία διαφορά 7 πόντων (22-15). Στη δεύτερη περίοδο η εικόνα άλλαξε. Η ομάδα του κόουτς Μητρόπουλου ήταν φανταστική και με επί μέρους σκορ 30-15 έφερε τούμπα το ματς (37-45). Οι Έφηβοι μας, όμως, δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν στα ίδια επίπεδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στην τρίτη περίοδο οι παίκτες μας έχασαν όλες τις προσωπικές μονομαχίες και χαρακτηριστικό είναι ότι από τους 18 πόντους οι 13 προήλθαν από τον ίδιο παίκτη. Παρ΄όλα αυτά η ομάδα μας δεν τα παράτησε. Οι παίκτες του κόουτς Μητρόπουλου έκαναν τα πάντα για να κάνουν την ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά η προσπάθεια τους έμεινε στη μέση και τελικά ηττήθηκαν με 86-83.