ΜΙΛΩΝ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (21:00) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022

Οι αγωνιστικές συγκινήσεις που μας προσφέρει η αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα δε σταματούν ούτε στιγμή αυτή την αθλητική περίοδο. Το Σάββατο, σε μια ακόμη σημαντική αναμέτρηση η αντρική ομάδα αντιμετωπίζει στη Νέα Σμύρνη την ομάδα του Φοίνικα Σύρου.

Η ομάδα του Μίλωνα με 4 νίκες και 3 ήττες βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος με 13 βαθμούς, στοχεύει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις της αγωνιστικής περιόδου σε πρωτάθλημα και league up και να ανέβει ακόμη περισσότερο τα σκαλοπάτια της βαθμολογίας. Η ομάδα της Σύρου με 3 νίκες και 4 ήττες βρίσκεται στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Την αναμέτρηση αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλοί φίλοι του Μίλωνα και του βόλει αλλά και πολλοί αθλητές και αθλήτριες των Ακαδημιών.

Σας περιμένουμε όλους με Χριστουγεννιάτικη διάθεση στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας για το 2022. Έχουμε ακούσει … για την ακρίβεια έχουμε διασταυρώσει, ότι σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις και δώρα ! Ευχόμαστε καλή επιτυχία στην αντρική ομάδα βόλει !