ΜΙΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ 86-63 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής η Ομάδα μας έκανε μία ακόμη νίκη απέναντι στην πολύ φιλότιμη ομάδα του Πειραικού με σκορ 86-63.

Η ομάδα μας αν και είχε πολύ σημαντικές απουσίες, έδειξε ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση εν όψει των play off. Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και με χαρακτηριστικό τις πολύ καλές συνεργασίες των παιχτών μας, βρέθηκε να προηγείται στο σκορ στο ημίχρονο με 53-28!!!!!!!

Στο δεύτερο ημίχρονο από την μια η πολύ φιλότιμη προσπάθεια των παιχτών του Πειραικού (πως θα μπορούσε να είναι αλλιώς με Ποτόσογλου στον πάγκο), αλλά και η σχετική χαλάρωση των παιχτών μας μας έφερε στο τελικό 89-63.

Από τον Μίλωνα απουσίασαν οι Μαυροειδής, Μπελίτσης και Σφυρής με τραυματισμό και ο Ραλάκης που έλειπε όλη την εβδομάδα σε ταξίδι με το DEREE COLLEGE στο Ντουμπάι.

Κορυφαίοι από την ομάδα μας ο Νίκος Ψυλέας που δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του μετά τον τραυματισμό του, ο Κώστας Ανδρεόπουλος για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ο νεαρός Αρης Κουτσιαύτης που πήρε την ευκαιρία που του δόθηκε. Πολύ καλοί ήταν βέβαια και οι Καραγιαννίδης Ζούκας και Παπανικολόπουλος, χωρίς όμως να υστερήσει και κανείς.

ΜΙΛΩΝΑΣ -ΠΕΙΡΑΪΚΟΣ 86-63 

Διαιτητές :Χρόνης ,  Αρφαρά Πηλοίδης Φ.

Δεκάλεπτα : 28-13, 53-27, 70-46, 86-63

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης , Μητρόπουλος) : Ανδρεόπουλος 16, Ψυλέας 28 (3), Κριζέας 3 (1), Καραγιαννίδης 7 (1), Ζουκας 8, Παπανικολοπουλος 4, Δεκαβάλλας 5, Θεόδοσης – Παπαλουκάς, Γαλάνης 3, Κουτσιαύτης 12.

ΠΕΙΡΑΙΚΟΣ (Ποτόσογλου Ν.) : Μουστάκας 3 (1), Φωτεινάκης 2, Θεοφανίδης 9, Γαλετάκης, Παπαδόπουλος, Μπεζαντάκος 7, Τσαούρδας 8 (2), Μερισιώτης 2, Οουντίτζο 19 (1), Γαλάνης, Αποστόλου 13.

 

Μετά το παιχνίδι οι πρωταγωνιστές δήλωσαν:

Άγγελος Τσαουρδάς (Πειραικός): Παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη, που βρίσκονται τα παιδιά μεταξύ τους πολύ καλά, και αυτό φαίνεται ότι είναι δουλειά και των προπονητών, και στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι ξέφυγε. Στο δεύτερο προσπαθήσαμε πιο πολύ και η εικόνα μας βελτιώθηκε.

Άρης Κουτσιαύτης (Μίλων): Παίζαμε ένα περίεργο παιχνίδι, αλλά εμείς σαν μικροί έπρεπε να είμαστε έτοιμοι και να πάρουμε την ευκαιρία. Παίζω σε μια ομάδα με ψηλές βλέψεις και ήθελα να αποδείξω ότι μπορώ. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Πειραικού για τη προσπάθεια που καταβάλει.

Νίκος Ποτόσογλου (Πειραικός): Ξέραμε ότι οι πιθανότητες μας ήταν λίγες από πριν το παιχνίδι. Θέλαμε όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί όπως είμαστε σε όλα τα παιχνίδια και το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο. Έχουμε νέα παιδιά και θέλουμε να παίρνουν εμπειρίες.

Μάκης Ποτόσογλου (Πειραικός): Ευχαριστώ τον Δημήτρη Αποσκίτη για τα καλά του λόγια και ξέρει καλά ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια και τον παρακολουθώ από κοντά. Για να φανταστείτε πόσα χρόνια γνωριζόμαστε, τον πρόλαβα εγώ σαν προπονητής και ο Δημήτρης σαν παίχτης. Ξέραμε ότι παίζουμε με ένα πολύ οργανωμένο σωματείο και εμείς αντίθετα τα τελευταία χρόνια δεν είμαστε πολύ καλά. Από την άλλη εμείς οι παλιοί είμαστε εραστές του Μπάσκετ χωρίς σκοπιμότητες. Και εμείς σήμερα μπορούσαμε να το πάμε αργά αλλά δεν το κάναμε. Πιέσαμε τρέξαμε και παίξαμε μπάσκετ, γιατί έτσι κερδίζουν τα παιδιά. Βέβαια ο Μίλωνας έβαλε πολλή ώρα τα νέα του παιδιά, αλλά και εμείς ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Τους ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια και τους εύχομαι καλή επιτυχία στα Play Off.

Αποσκίτης Δημήτρης ( Μίλωνας): O Μάκης εκτός από ένας πολύ καλός φίλος, είναι και ένας άνθρωπος που αποτελεί Ιστορία για το άθλημα. Είναι μεγάλη τιμή για τον Σύλλογο μας η παρουσία του εδώ. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν υποτιμήσαμε τον Πειραικό και είχαμε τις 4 απουσίες των Μαυροειδη Μπελίτση Ραλάκη και Σφυρή. Αλωστε εναν Πειραικό με 2 Ποτόσογλου στον πάγκο δεν μπορείς να τον υποτιμήσεις. Εμείς θέλαμε να είμαστε σοβαροί μέχρι τα play off  και η ομάδα δείχνει ότι είναι. Κάποια νέα παιδιά πήραν την ευκαιρία τους σήμερα, και έδειξαν πολύ καλό πρόσωπο. Θέλουμε να ήμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και όλα δείχνουν ότι θα είμαστε. Στις επόμενες δέκα ημέρες ευελπιστώ να γυρίσουν όλοι οι τραυματίες.