ΜΙΛΩΝ – ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ 1-3

Ιδανικός αυτόχειρας η γυναικεία ομάδα volley του Συλλόγου μας εχθές ! Αντιμετωπίζοντας την ισόβαθμη ομάδα του ΙΛΙΟΥ ξεκίνησε στο 1ο σετ αποδίδοντας πολύ καλό volley κατά διαστήματα , κρατώντας άνετα την πρωτοπορία μέχρι το 23-18. Εκεί επήλθε ένα γενικό black out όλου του team και το σετ χάθηκε 23-25 !! Στο 2ο σετ και πάλι η υπεροχή της ομάδος μας ήταν εμφανής και ισοφάρισε σε 1-1 σχετικά εύκολα.

Επειδή όμως “το δις εξαμαρτείν” ουκ ΟΜΑΔΟΣ σοφής είναι,στο 3ο σετ επαναλήφθηκε το σενάριο του 1ου και ενώ χωρίς σχεδόν πίεση βρέθηκε και πάλι η ομάδα στο 23-20, “αποφάσισε” να χορηγήσει το τρίποντο στην αξιόμαχη ομάδα το ΙΛΙΟΥ !!! Το 4ο σετ δεν χρήζει σχολιασμού, αφού η ομάδα κατέρρευσε και ο αντίπαλος το πήρε με μεγάλη ευκολία.

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα από ομάδα με κοινούς στόχους, που πρέπει να προβληματίσει τον προπονητή Καλημεράκη και να ψάξουν μαζί με τις αθλήτριες τον τρόπο για επιστροφή στις νίκες.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε (Καλημεράκης, Κολοκυθάς) Βαζάκα, Λουζιώτη, Κουλατσίδου, Λιγουδιστιανού, Αναστασοπούλου, Σαμπάνη, Μαυρομάτη(λ.), Νίκα, Σπύρη, Δασκαλάκη.