ΜΙΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ 77-58 1ος Γύρος Play Off ΕΣΚΑΝΑ. Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών.

 

Πρώτος αγώνας των Play off στο γήπεδο του Μίλωνα μεταξύ των ομάδων Μίλων και Αστέρας Αγίου Δημητρίου. Νικητής μετά από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι ο Μίλωνας, με σκορ 77-58.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας Αγίου Δημητρίου αιφνιδίασε την Ομάδα μας, και με πολύ καλά ποσοστά βρέθηκε να προηγείται στο τέλος της τρίτης περιόδου με σκορ 44-40. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας έδειξε μια χαλαρότητα κυρίως στα αμυντικά της καθήκοντα, και αυτό οδήγησε τον Αστέρα στο να σκοράρει 44 πόντους σε ένα ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά την ανάπαυλα……. ο Μίλωνας μπήκε πολύ σοβαρός στην άμυνα, με πολύ μεγάλη πίεση, και σιγά σιγά ανέβαζε την διαφορά στο σκορ, και τελικά κέρδισε με 77-58. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο δέχθηκε μόλις 14 πόντους και με ένα επιμέρους 37-14 σκορ ημιχρόνου κέρδισε με 77-58.

Αν και στο δεύτερο ημίχρονο δεν υστέρησε κανείς, κορυφαίοι από την ομάδα του Δημήτρη Αποσκίτη, ήταν ο Νίκος Ψυλέας με 5 στα 7 τρίποντα και 25 πόντους, ο Ανδρεόπουλος ο Kώστας με ένα ακόμη double double 12 πόντους και 10 rebounds, αλλά και οι Μαυροειδής, Παπανικολόπουλος και Ζούκας.

ΜΙΛΩΝΑΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ. 77-58(1-0) 

Διαιτητές :  Κιουλάφας Καρύκας Ανδρεόπουλος.

Δεκάλεπτα : 23-23, 40-44, 54-51, 77-58.

ΜΙΛΩΝΑΣ  (Αποσκίτης Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 12, Ψυλέας 25 (5), Καραγιαννίδης 7, Ζούκας 11 (1), Παπανικολόπουλος 9 (1), Σφυρής, Γαλάνης, Ραλλάκης 4, Μαυροειδής 9.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓ. ΔΗΜ.  (Κάσσης Κεραμειδάς): Συριανός 3 (1), Φωστέρης 8 (1), Μουζάκης 17, Ακριβός 8 (2), Κασσάνος 1, Κουκουβάκης 2, Δούβος 9, Σμυρλής, Πατηνιώτης, Χάιδος 9 (1), Δογρανδής 2.

Μετά το παιχνίδι οι 2 προπονητές δήλωσαν.

Παύλος Κάσσης. Ο Μίλωνας είναι πιο πολύ ποιοτική ομάδα, και για να μπορέσεις να διεκδικήσεις την νίκη μαζί του, πρέπει να αντέξεις πάνω από 39 λεπτά, και όχι 30 που παίξαμε σήμερα. Δεν μπορέσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο 4ο δεκάλεπτο, και ελπίζουμε στο γήπεδο μας την Πέμπτη, να αποδειχθούμε πιο ανταγωνιστικοί.

Αποσκίτης Δημήτρης. Ο Αστέρας είναι μια ομάδα που σέβομαι πολύ. Προσπάθησα να περάσω στα παιδιά ότι αυτά τα παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση με το πρωτάθλημα. Τις 3 τελευταίες ημέρες ήμασταν λίγο χαλαροί και αυτό μας βγήκε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε την άμυνα μας και μπορέσαμε να κάνουμε το 1-0. Οι σειρές των τελικών είναι σαν σετ τένις και λήγει στα 2 γκέιμ. Κάναμε το 1-0. Πρέπει να πάμε την Πέμπτη για να κάνουμε το 2-0.

Όσον αφορά τον Γιώργο τον Μπελίτση, σαφώς και του αφιερώνουμε την νίκη, και ο Γιώργος είναι ένα παιδί που αγαπάμε πολύ, όπως όλα τα παιδιά μας. Ο Μίλωνας είναι μια οικογένεια και αυτό το δείχνουμε συνέχεια.