ΜΙΛΩΝ ΑΣΤΕΡΑΣ 61-54 Συνεντεύξεις πρωταγωνιστών ( VIDEO )

 

 

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Μίλωνας μπήκε μουδιασμένος με αποτέλεσμα να μείνει πίσω στο σκορ με 12-18.

Στο δεύτερο όμως δεκάλεπτο η ομάδα μας παίζοντας σκυλίσια άμυνα, δέχθηκε μόλις 6 πόντους (τους 4 στο τελευταίο λεπτό), και με ένα επιμέρους 22-6 έκλεισε το ημίχρονο με 34-24.

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, και αν και η ομάδα μας προηγήθηκε ακόμη και με 16 πόντους, ένα επιθετικό κρεσέντο των φιλοξενούμενων με 4 συνεχόμενα τρίποντα, με παράλληλη αμυντική αδράνεια από την πλευρά μας, έφερε το παιχνίδι σε απόσταση τριών πόντων στο 53-50.

Στο τελείωμα όμως του παιχνιδιού η ομάδα μας δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα, με ένα σερί 8-0 οδήγησε το παιχνίδι στο 61-51, για να κλείσει ο αγώνας με 61-54.

 

 

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν:

Ακριβός (Αθλητής Αστέρα): Το παιχνίδι κρίθηκε στα λάθη και στα κενά διαστήματα που είχαμε. Ο Μίλωνας είναι έμπειρη ομάδα που εκμεταλλεύθηκε τα λάθη μας και πήρε μια διαφορά, την οποία μπόρεσε να διαχειριστεί μέχρι τέλους. Εμείς βέβαια επιστρέψαμε όπως έχουμε μάθει να κάνουμε αλλά δεν τα καταφέραμε μέχρι τέλους.

Παύλος Κάσσης (Προπονητής Αστέρα): Σταθήκαμε αξιοπρεπώς απέναντι σε μια πολύ έμπειρη ομάδα με καλύτερη ποιότητα από εμάς. Κάποια λάθη δεν μας άφησαν να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Στον νέο χρόνο έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με την Ευρυάλη και μετά έχουμε μια σειρά παιχνιδιών με ομάδες που πρέπει να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε ώστε να φθάσουμε τις δώδεκα και να αποφύγουμε οποιοδήποτε σενάριο συμμετοχής στα play out. Άλλωστε αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή για εμάς σαν νεοφώτιστοι που είμαστε.

Γιώργος Μπελίτσης (Αθλητής Μίλωνα): Στηριχθήκαμε κυρίως στην άμυνά μας και αυτό σήμερα ήταν το ζητούμενο. Όχι μόνο μπορούμε να ανεβάσουμε το σερί μας των πέντε νικών που έχουμε, αλλά αυτό είναι κάτι που εξαρτάται αποκλειστικά από εμάς. Πιστεύω ότι ακολουθώντας τις οδηγίες του κόουτς θα το καταφέρουμε.

Αποσκίτης Δημήτρης (Προπονητής Μίλωνα): Είχαμε δύο κακά διαστήματα, ένα στην αρχή και ένα στο τέλος, με χαρακτηριστικό κυρίως την κακή μας περιφερειακή άμυνα. Μετά βελτιωθήκαμε και παίζοντας πολύ καλή άμυνα γυρίσαμε το παιχνίδι. Αν και είμαι επιθετικός προπονητής, επιμένω στους αθλητές μου πολύ στην άμυνα, για να μπορούμε να παίρνουμε την μπάλα και να τρέχουμε, κάτι που μας αρέσει πολύ. Εμείς συνεχίζουμε κοιτάζοντας παιχνίδι παιχνίδι.

Δεν λέω χρόνια πολλά γιατί την Πέμπτη έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Μεγαρίδα, στο οποίο και λόγω του αντίστοιχου παιχνιδιού της Ομάδας Βόλει της ομάδας μας, θα το οργανώσουμε σαν γιορτή αθλητισμού. Παράλληλα θα έχει και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ζητώντας από όλους όσους θα έρθουν να βοηθήσουν για χάρη του μικρού Χριστόφορου, ενός πραγματικού ήρωα που δίνει την δική του μάχη μαζί με τους γονείς του στο μακρινό Μεξικό.