ΜΙΛΩΝ ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ 78-67 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ (VIDEO)

Στα πλαίσια της 22 ης αγωνιστικής ο Μίλωνας κέρδισε την ομάδα της ΑΕ Καλλιθέας με σκορ 78-67.

Ο Μίλωνας για ένα ακόμη παιχνίδι το τελευταίο διάστημα βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο με 39-36, αλλά μεταμορφώθηκε και πάλι στο δεύτερο ημίχρονο, ανατρέποντας συνολικά την εικόνα και φθάνοντας στην νίκη με σχετική ευκολία με σκορ 78-67

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας δεν είχε καθόλου διάθεση στην άμυνα δίνοντας εύκολους πόντους στην αντίπαλη ομάδα, στην δε επίθεση της υπήρχε ένας εκνευρισμός. Αρνητικό σημείο ο για άλλη μια φορά εκνευρισμός κάποιων παιχτών με τους διαιτητ΄ες που οδήγησε την ομάδα μας σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο να χρεωθεί με τεχνική ποινή.

Μετά την ανάπαυλα όμως η Ομάδα μας για άλλη μια φορά εμφανίστηκε μεταμορφωμένη κυρίως στην άμυνα, με αποτέλεσμα να κάνει ένα επιμέρους σκορ 26-12 στο τρίτο δεκάλεπτο και να βρεθεί έτσι μπροστά στο σκορ με 62-51 στο 30.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο αν και η διαφορά έφθασε και στους 16, το παιχνίδι τελείωσε στους 11 πόντους.

Συγκινητική από την ομάδα μας η παρουσία του Καραγιαννίδη που αν και δεν αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ερχόμενος από τριήμερη ασθένεια, στο δεύτερο με την άμυνα του και την ευστοχία του οδήγησε την ομάδα μας εκ του ασφαλούς στο θετικό αποτέλεσμα. Πολύ καλή παρουσία είχαν ακόμη ο Μαυροειδής, ο Παπανικολόπουλος, ο Μπελίτσης του δευτέρου ημιχρόνου και ο Ζούκας που είχε double double  με 10 πόντους και 10 ρημπάουντς (αν δε έβαζε μερικά εύκολα που έχασε θα είχε ακόμη καλύτερη συγκομιδή, είχε δε ακόμη και 6 ασσίστ).

ΜΙΛΩΝΑΣ –ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 78-67

Διαιτητές : Γεράνιος, Γεωργιόπουλος, Σίμα

Δεκάλεπτα : 23-18, 36-39, 62-51, 78-67.

ΜΙΛΩΝΑΣ (Αποσκίτης Μητρόπουλος): Ανδρεόπουλος 10, Μπελίτσης 13, Καραγιαννίδης 13 (2), Ζούκας 10, Παπανικολόπουλος 10 (3), Σφυρής, Γαλάνης 4, Ραλλάκης 2, Μαυροειδής 16.

ΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ( Καβάσιλας Παπαθανασίου): Κιούσης 7 (1), Σμυρνής 1, Λάμπρου 4, Τσελεπίδης 4, Μούστα 19 (2), Μαυρομανωλάκης, Παπαζαφειρόπουλος 14 (1), Σάνης Τσιμπούκης 6 (1), Καραγεώργης 4, Τσιμπούκης Σ. 8.

Μετά το παιχνίδι δήλωσαν:

Άγγελος Καραγιαννίδης: Για άλλη μια φορά στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν ήταν καλή κυρίως στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Στο δεύτερο με τις φωνές του κόουτς στο ημίχρονο και πάλι συνήλθαμε και φθάσαμε στην νίκη με σχετική ευκολία. Σημαντικό ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε την ψυχραιμία μας…..