Μια όμορφη Γιορτή…

 

 

Το Σάββατο 1η Ιουνίου το κολυμβητικό τμήμα του Μίλωνα πραγματοποίησε την ετήσια θερινή ημερίδα.

Μια υπέροχη γιορτή που έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των μικρών αθλητών αλλά και των οικείων προσώπων που ήρθαν να απολαύσουν τα αποτελέσματα μιας ολόκληρης χρονιάς οργανωμένης και συστηματικής εκμάθησης και προπόνησης.

Κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των επιπέδων έδωσαν το παρόν, παιδιά από τη μικρή πισίνα μέχρι και αθλητές της προαγωνιστικής ομάδας.

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μίλωνα, βραβεύθηκαν ο Γκρέκας Βρανάς, ο Αλεξάκης Γιάννης και η Κική Αγγελοπούλου για την πολυετή προσφορά τους στο κολυμβητικό τμήμα του Συλλόγου. Επίσης ο Νίκος Σεβαστός, μέλος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την προσφορά του στο άθλημα της Κολύμβησης.

Με την παρουσία τους τίμησαν τη γιορτή ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης Σταύρος Τζουλάκης, η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ιωάννα Καρυοφίλλη και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών υπηρεσιών Κώστας Κλειδοπουλος.

Ο Μίλωνας απέδειξε ακόμα μια φορά ότι είναι μια οικογένεια με πολύ δυνατούς δεσμούς. Προπονητές, γονείς, μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές, η γραμματεία και το Δ.Σ. της ομάδας έγιναν μια γροθιά και έτσι πραγματοποιήθηκε μια υπέροχη εκδήλωση . Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα. Ευχές για μια καλή συνέχεια στο τμήμα και καλή επιτυχία στην αγωνιστική και προαγωνιστική ομάδα στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Καλό καλοκαίρι!