Μια χρονιά με μεγάλες συγκινήσεις

Μια πολύ δυνατή χρονιά ,όσον αφορά τα συναισθήματα που παρήγαγε, πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος της.

Μια χρονιά για το αγωνιστικό αλλά και για το προαγωνιστικό τμήμα κολύμβησης του Μίλωνα ιδιαίτερα παραγωγική καθώς το πρώτο έχει συγκροτήσει μια από τις μεγαλύτερες ομάδες ανοιχτής κατηγορίας που είχε ποτέ ο Μίλωνας και απαρτίζεται κατά κύριο λόγο από παιδιά κάτω των 18 ετών και το δεύτερο να υπόσχεται, με πολλά μετάλλια και πλασαρίσματα σε τελικούς, μια ακόμα πιο δυνατή συνέχεια για το τμήμα και το μέλλον του συλλόγου.

Μια χρονιά που και σε ατομικό επίπεδο πήγε πάρα πολύ καλά για τον αθλητή του Μίλωνα Χρυσόστομο Καταμπά, παίρνοντας το ‘’βάπτισμα του πυρός’’ καθώς κατάφερε να συμμετάσχει με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας σε τρεις διοργανώσεις φέτος με αποκορύφωμα αυτή του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος νέων στο Καζάν της Ρωσίας . Ένα μεγάλο μερίδιο αυτής της επιτυχίας ανήκει στη διοίκηση του Μίλωνα και στην απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη προς στην τεχνική ομάδα του τμήματος αλλά πάνω απ’ όλα προς τα παιδιά και αθλητές. Ο Χρυσόστομος είναι ένα από τα 24 παιδιά της ομάδας μας που φέτος θα λάβουν μέρος στα εθνικά μας πρωταθλήματα αρχής γενομένης από σήμερα 11/07/2019 με το πρωτάθλημα παίδων -κορασίδων μέχρι και 05/08/2019 που θα πραγματοποιηθεί το Εθνικό Πρωτάθλημα Ανοιχτής κατηγορίας.

Να ευχηθούμε υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στα παιδιά, στους προπονητές και στους γονείς σ ’αυτόν τον ιδιαίτερα απαιτητικό μήνα!