ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΜΙΛΩΝ – ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ: 3-1 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση – ιδιαίτερα μετά το πρώτο σετ, η αντρική ομάδα βόλει νίκησε την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας σε έναν αγώνα με σημασία βαθμολογική αλλά και ψυχολογίας. Η ομάδα της Σκύδρας ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και με ενθουσιασμό και δυναμική στην επίθεση κατέκτησε το πρώτο σετ. Η συνέχεια όμως ανήκε ολοκληρωτικά στην ομάδα του Μίλωνα η οποία επικράτησε σε όλα τα επίπεδα και δίκαια έφτασε στη νίκη με 3-1 σετ δικαιολογώντας με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτή την αγωνιστική περίοδο, η ομάδα του Μίλωνα θα είναι μια από τις πιο σταθερές και αγωνιστικές ομάδες των διοργανώσεων.

Τα σετ: 0-1 (20-25), 1-1 (25-12), 2-1 (25-13), 2-1 (25-15) Α.Ο.Ν.Σ.ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 5, Ανδρεάδης 10, Γιορντάνοφ 12, Μολίνα 14, Εφραιμίδης 11, Χερ, Χανδρινός (λ), Κουβαράς, Μαντελίδης, Δημητούλης 1, Νανόπουλος 3.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με δύο αγώνες στο Λιγκ Καπ, μετακίνηση στη Θεσσαλονίκη και αγώνα πέντε σετ. Είχαμε επίσης την απουσία του Γιορντάνοφ που λόγω ίωσης έχασε προπονήσεις. Ολα αυτά μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Περίμενα πως ο αγώνας σήμερα θα είναι λίγο περίεργος. Το 1ο σετ το χαρίσαμε με τα λάθη μας. Μετά βρήκαμε ρυθμό και επικρατήσαμε δίκαια. Ημασταν ανώτεροι στα πάντα. Χωρίς να παίξουμε πολύ καλά. Τηρουμένων των προβλημάτων σταθήκαμε καλά και πήραμε αξιοπρεπή νίκη ”.

Ο κεντρικός του Μίλωνα, Ανδρέας Ανδρεάδης δήλωσε: “Είχαμε πει από την αρχή να πάρουμε όλα τα παιχνίδια στην έδρα μας και να χτυπήσουμε τις μεγάλες ομάδες όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Επομένως είμαστε μέσα στους στόχους και παιχνίδι με παιχνίδι βελτιωνόμαστε. Στόχος επίσης είναι να είμαστε πολύ βελτιωμένοι στο τέλος της σεζόν για να κάνουμε κάτι ξεχωριστό και κάτι καλύτερο ακόμα και από την 5η θέση που πήραμε πέρυσι. Χάσαμε το 1ο σετ γιατί κάναμε πολλά λάθη σε εύκολες καταστάσεις. Αντιδράσαμε σωστά και με τις οδηγίες του προπονητής μας γυρίσαμε το ματς και πήραμε δίκαια τη νίκη αποδεικνύοντας πως αντιδρούμε σωστά στις δύσκολες καταστάσεις”.

Στην επόμενη αγωνιστική (17.12.2022), ένας ακόμη σημαντικός αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, η οποία θα αναμετρηθεί στη Νέα Σμύρνη με την ομάδα του Φοίνικα Σύρου.