ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΝΙΚΗ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΝΟΠ ΡΕΘΥΜΝΟΥ: 3-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα πέτυχε την όγδοη συνεχόμενη νίκη κερδίζοντας στη Νέα Σμύρνη την ομάδα του Ρεθύμνου με 3-0 σετ προσθέτοντας μια ακόμη νίκη στο ενεργητικό της πορείας της στο φετινό πρωτάθλημα. Τα σετ: 1-0 (25-16), 2-0 (25-18), 3-0 (25-21)

Η νίκη αυτή αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία αφού σε συνδυασμό με την ήττα της μέχρι πρόσφατα πρωτοπόρου ομάδας του Ιωνικού Νίκαιας στο μεγάλο ντέρμπυ της 10ης αγωνιστικής στην Αργυρούπολη, φέρνει τη γυναικεία ομάδα του Μίλωνα μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας για πρώτη φορά στη διαδρομή του φετινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα για ακόμη αγωνιστική δείχνει προσηλωμένη και αποφασισμένη για την επίτευξη των φιλόδοξων στόχων που έχουν τεθεί για τη φετινή χρονιά και αποδεικνύει ότι καθώς το πρωτάθλημα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, δίκαια βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας ολοκληρώσει στον πρώτο γύρο όλη τη σειρά των ντέρμπυ με όλους τους διεκδικητές του πρωταθλήματος σε εκτός έδρας αναμετρήσεις και συγκεκριμένα με τις ομάδες του Ιωνικού Νίκαιας (3-2), την Αργυρούπολη (1-3) και τον Ηρακλή Κηφισιάς (1-3) Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ομάδα του Μίλωνα θα συνεχίσει να δουλεύει συστηματικά και να αναζητά να καταθέτει την καλύτερη δυνατόν αγωνιστική παρουσία μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος ατενίζοντας το μέλλον του πρωταθλήματος με ηρεμία και αισιοδοξία.

Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 10ης αγωνιστικής έχει ως ακολούθως:

1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 28 β.
2. Ιωνικός Νίκαιας 26 β.
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 24 β.
4. ΓΣΚ Ηρακλής 22 β.
5. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 20 β.
6. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 16 β.
7. ΝΟΠ Ρεθύμνου 13 β.
8. ΓΣ Πετρούπολης 12 β.
9. ΓΣ Ηλιούπολης 11 β.
10. ΑΕ Αμπελοκήπων 5 β.
11. ΑΣΠ Απόλλων 2 β.
12. ΑΓΣ Άρτεμις 2 β.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023. Η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα αντιμετωπίζει εκτός έδρας σε μια ακόμη σπουδαία αγωνιστική αναμέτρηση την ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στα κορίτσια του Μίλωνα.