“ΜΑΓΙΚΗ” ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΜΙΛΩΝ – ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ: 3-0 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Πραγματοποιώντας μια εκπληκτική εμφάνιση η αντρική ομάδα του Μίλωνα πανηγύρισε τη νίκη επί της ομάδας της Σύρου με το εντυπωσιακό 3-0 σετ. Σε έναν αγώνα στον οποίο η ομάδα με αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη, παρουσιάστηκε αποτελεσματική και πολύ “διαβασμένη”, έφθασε δίκαια στην επικράτηση και τη νίκη.

Ο Μίλωνας παραμένει ισόβαθμος του Παναθηναϊκού στην 3η θέση με 16 βαθμούς και ατενίζει με αισιοδοξία την εξέλιξη του πρωταθλήματος αποδεικνύοντας ότι δίκαια θεωρείται μια από τις πιο ανταγωνιστικές και ανερχόμενες αγωνιστικές ομάδες του φετινού πρωταθλήματος.

Τα σετ: 1-0 (25-20), 2-0 (25-17), 3-0 (25-19) Α.Ο.Ν.Σ. ΜΙΛΩΝ (Σάκης Ψάρρας): Μπράιαν 9, Ανδρεάδης 4, Γιορντάνοφ 11, Μολίνα 16, Εφραιμίδης 4, Χερ 6, Χανδρινός (λ), Δημητούλης, Νανόπουλος 1, Στράτος.3.

Ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας δήλωσε: “Συγχαρητήρια στους αθλητές μου. Δεν είναι μόνο η νίκη αλλά και ο τρόπος που ήρθε, παίζοντας καταπληκτικό βόλεϊ. Συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε ως ομάδα και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όλη την εβδομάδα στην ανάλυση που κάναμε βλέπαμε ότι μπορούμε να σταθούμε αρκετά καλά απέναντι στη Σύρο αλλά αυτό έπρεπε να μετουσιωθεί και σε πράξη. Στο τέλος του 1ο γύρου θα είμαστε στη 4αδα. Αυτό μας δίνει το δικαίωμα της συμμετοχής στο Final8 του κυπέλου. Μας περιμένει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι στην Ορεστιάδα και ξεκινάμε προετοιμασία αμέσως για αυτό το παιχνίδι. Η άοκνη προσπάθεια συνεχίζεται. Μπράβο και πάλι στους αθλητές μου. Δώσαμε χαρά στον κόσμο και στην διοίκηση και κυρίως στους φίλους του βόλεϊ που αναγνωρίζουν την προσπάθεια μας”.

Ο ακραίος του Μίλωνα, Pedro Molina δήλωσε: “Ξέραμε ότι θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε για κάθε ενδεχόμενο. Ήταν ένα καλό παιχνίδι για την ομάδα, για εμένα, για το staff, για όλους. Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με την Ορεστιάδα, βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Ξεκουραζόμαστε μία μέρα και επιστρέφουμε”.

Στην επόμενη αγωνιστική (21.12.2022), ένας ακόμη σημαντικός αγώνας για την αντρική ομάδα βόλει του Μίλωνα, η οποία θα αναμετρηθεί εκτός έδρας στην Ορεστιάδα με την ομάδα του Άθλου.