Κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ: Νίκη πρόκριση για τη γυναικεία ομάδα, με Ένωση Ιλίου στον 2ο γύρο

Με τον αγώνα Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ ξεκίνησαν οι επίσημες υποχρεώσεις της Γυναικείας μας ομάδος Volley του Μίλωνα. Οι αθλήτριες του coach Δεναξά αντιμετώπισαν στο κλειστό γήπεδο “Παν. Σαλπέας” τη νεανική ομάδα της Αφροδίτης και πήραν εύκολα τη νίκη με 3-0 σετ και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι παίκτριες της ομάδας μας ήταν σοβαρές και συγκεντρωμένες στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κέρδισαν εύκολα με 3-0 σετ, χωρίς να πιεστούν, ενώ ο coach είχε την ευκαιρία να δει να αγωνίζονται όλες οι αθλήτριες του στα 3 σετ του αγώνα (6-25 , 9-25 και 21-25)

Επόμενος αντίπαλος για τη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Μίλωνα είναι η Ένωση Ιλίου στον 2ο γύρο του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για σήμερα (02/10) στις 21:45 στην έδρα της Ένωσης Ιλίου. Η αναμέτρηση θα είναι ένα καλό τεστ για τον coach Δεναξά, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να δει τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδα ενόψει και των επίσημων υποχρεώσεων της στο πρωτάθλημα.

Καλούμε τον κόσμο του Μίλωνα να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα μας όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΣΠΕΔΑ.