Κοπή Πίτας Κολυμβητικού Τμήματος και Τμήματος Πόλο

Στον Δημοτικό Χώρο Πολιτισμού της Νέας Σμύρνης “ΓΑΛΑΞΙΑΣ” πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας των τμημάτων του Υγρού Στίβου του Μίλωνα.

Το Σάββατο 2/2 στις 17.00, Γονείς, Αθλητές και Αθλήτριες των Τμημάτων Κολύμβησης και Πόλο του Συλλόγου μας, είχαν την ευκαιρία να δουν να βραβεύονται αθλητές της Κολύμβησης που σημείωσαν επιτυχίες την χρονιά που μας πέρασε, καθώς και των ομάδων Πόλο που τόσο οι Γυναίκες σαν Δευτεραθλήτριες όσο και οι Άντρες σαν Πρωταθλητές της Β Εθνικής κατηγορίας, επέτυχαν αμφότεροι την άνοδο τους στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Στην γεμάτη αίθουσα του “ΓΑΛΑΞΙΑ” παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού της Νέας Σμύρνης κ. Ιωάννα Καρυοφύλλη, η οποία βραβεύθηκε από τον Μίλωνα για την προσφορά της στα αθλητικά δρώμενα της Πόλης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Πολύδωρος Συρίγος, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Γιώργος Κρικρής, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού κ. Βαγγέλης Χατζαντουριάν, ο Πρώην και Υποψήφιος Δήμαρχος, Επικεφαλής της Αντιπολίτευσης Γιώργος Κουτελάκης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κλαίρη Δεληγιάννη, κ. Νικήτας Περαθωράκης, κ. Νάσος Αθανασίου, ο Υποψήφιος Δήμαρχος με τη Στροφή στη Νέα Σμύρνη Θέμης Παυλόπουλος και ο Έφορος του Κολυμβητικού Τμήματος του Πανιωνίου ΓΣΣ κ. Κώστας Τριανταφύλλου.

Ευχή όλων μας οι περισσότερες επιτυχίες στα τμήματα του υγρού στίβου του Μίλωνα την νέα χρονιά.