Κολύμβηση: 5η θέση στην Ελλάδα η Μικτή Ομαδική Mix

ΘΕ(ΑΜΑ)ΤΙΚΑ   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκαν  το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε οι χειμερινοί αγώνες Ανοιχτής Κατηγορίας.

Τα αποτελέσματα το λιγότερο θετικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν!  Με αποκορύφωμα τον Γιάννη Θερμό να χαρίζει ένα ασημένιο μετάλλιο στην ομάδα μας στα 50 μέτρα ελεύθερο και να βοηθάει  τη σκυταλοδρομία  4Χ100 μέτρα Μικτή Ομαδική mix  να κατακτήσει την 5η θέση σε εθνικό επίπεδο .

Τερμάτισε επίσης  5ος στον τελικό των  100 μέτρων ελεύθερο σε μια κούρσα που έκοβε την ανάσα και μόλις  15  εκατοστά του δευτερολέπτου μακριά από το μετάλλιο .

Εκτός καλού εαυτού  ήταν ο Χρυσόστομος   Καταμπάς  καθώς ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από ίωση, παρ’ όλα αυτά ήταν ένας από τους τέσσερις που στελέχωσαν αυτή την πολύ δυνατή σκυταλοδρομία των 4Χ100 Μικτή Ομαδική mix  μαζί με της ‘’μικρές’’ Κόκκοτα Εύα και   Χηριστάκη Πετρίνα .

Ακόμα όμως μια σκυταλοδρομία αυτή των γυναικών στα 4Χ100 Μικτή ομαδικη με τις Χηριστάκη Πετρίνα , Χαρίτου Γεωργία   , Βεριγάκη Άννα και  Κόκκοτα Εύα κατέκτησε την 8η θέση  πανελληνίως!

Ατομικό ρεκόρ κατάφερε και ο Λέκκας Αλέξανδρος στα 200μ. μικτή ατομική, καθώς επίσης και η Βεριγάκη Αννα   στα 50μ. πεταλούδα  στο  ‘’βάπτισμα του πυρός’’ σε  εθνικό επίπεδο στη Ανοιχτή κατηγορία , καθώς επίσης  η Χαρίτου Γεωργία και η Χαρίτου Φωτεινή στα 50-100 και 200 μ. πρόσθιο.

Τα αποτελέσματα πραγματικά θεαματικά από τον απολογισμό των τελευταίων αυτών εβδομάδων σε έναν ενδιάμεσο σταθμό πριν από τα εθνικά πρωταθλήματα.

Καλή αποκατάσταση και καλή συνέχεια στην προσπάθεια αυτών των παιδιών για τους επόμενους μήνες.

Η ομάδα θα είναι δίπλα τους κάθε στιγμή!