Κολύμβηση: Μεταλλίων συνέχεια

Ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο η δεύτερη φάση των χειμερινών αγώνων και για τις μεγαλύτερες κατηγορίες .

Έτσι οι παίδες ,οι κορασίδες, οι έφηβοι και οι νεανίδες της ομάδας μας, έδωσαν τη δική τους μάχη χαρίζοντας στην ομάδα άλλο ένα χάλκινο μετάλλιο με τη Μαρία Ερόχινα στα 200 μέτρα πρόσθιο καθώς και μια 4 η και μια 7 η στα 100 και στα 50 μέτρα πρόσθιο αντίστοιχα.

Πλασαρίσματα εντός της τελικής οκτάδας είχαν επίσης και η Μάκκου Ελευθερία στα 100 μέτρα ύπτιο με μια 7 η θέση και νέο ατομικό ρεκόρ ,καθώς επίσης και η Αντωνίου Φοίβη με 6 η θέση στα 400 μέτρα Μικτή Ατομική.

Μεγάλος απών ήταν ο Χρυσόστομος Καταμπάς καθώς ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από ίωση. Μπορεί να μην κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα βαθμολογικά στους αγώνες της κατηγορίας του , έχει όμως εξασφαλίσει τη συμμετοχή του για το χειμερινό Ανδρών και έτσι θα κολυμπήσει για την ομάδα στο μεγαλύτερο κολυμβητικό γεγονός της χειμερινής περιόδου που ξεκίνησε στο κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. χθες 14/2/20.

Το εισιτήριό τους επίσης έχουν εξασφαλίσει εδώ και δύο εβδομάδες οι “μικρές” του συλλόγου μας Χηριστάκη Πετρίνα στα 100 – 200 πεταλούδα και 200 ελεύθερο, η Κόκκοτα Εύα στα 50-100 και 200 πρόσθιο και η Βεριγάκη Άννα στα 50 πεταλούδα , καθώς και ο Λέκκας Αλέξανδρος, που χθες στις προκριματικές σειρές κατάφερε ατομικό ρεκόρ.

Η Μπιτζαράκη Ελισάβετ και η Χαρίτου Γεωργία που με ατομικά τους ρεκόρ το περασμένο Σαββατοκύριακο “έπιασαν” τα όρια για την ανοιχτή κατηγορία επίσης έχουν το δικαίωμα συμμετοχής.  Η Χαρίτου μάλιστα στις προκριματικές σειρές χθες κατάφερε εκ νέου ατομικό ρεκόρ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των χθεσινών τελικών ήταν ο Θερμός Γιάννης που μετά από τρία χρόνια αποχής επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και σαν να μην πέρασε μια μέρα, άγγιξε το ατομικό του ρεκόρ, κατέκτησε την 2η θέση και κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο για την ομάδα του Μίλωνα στην ταχύτερη κούρσα των αγώνων τα 50 μέτρα ελεύθερο.

Σήμερα ξεκίνησε η δεύτερη αγωνιστική ενότητα. Να ευχηθούμε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα
παιδιά και αθλητές του συλλόγου μας σ αυτούς τους ιδιαίτερα απαιτητικούς αγώνες για τη χειμερινή περίοδο!