Κολύμβηση: Κύπελλο Χριστουγέννων 2019

 

Πολυμελής η αποστολή του κολυμβητικού τμήματος στο 27ο Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ν.Ε. Πατρών το διήμερο 14-15/12/2019 στο κλειστό κολυμβητήριο “Α.Πεπανός” στην Πάτρα.

Για τις αγωνιστικές κατηγορίες 40 αθλητές και αθλήτριες έλαβαν μέρος καταλαμβάνοντας τον τίτλο της ομάδας με τις περισσότερες νίκες.

Για τις προ-αγωνιστικές κατηγορίες τα 29 παιδιά που έλαβαν μέρος δοκιμάστηκαν και έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να κερδίσουν μια θέση στο βάθρο και να καταγράψουν την πρώτη τους επίδοση μιας και πολλά από αυτά κολύμπησαν για πρώτη φορά στο αγώνισμα που συμμετείχαν.

Το κέρδος όλων η γνωριμία «παλιών» και «νέων» σε μία γεμάτη διήμερη αποστολή που πρωταρχικό σκοπό είχε να μας κάνει περισσότερο ομάδα.

Οι φωνές παρότρυνσης όλων των αθλητών προς τους συναθλητές τους σε κάθε ατομικό αγώνισμα, στους αγώνες της σκυταλοδρομίας και των χειροκροτημάτων την στιγμή κάθε απονομής το αποδεικνύουν.

Για την ιστορία, η ομάδα μας κατέκτησε 30 Χρυσά – 28 Ασημένια – 18 Χάλκινα σε όλες τις κατηγορίες αγωνιστικών και προ-αγωνιστικών.

Τα αποτελέσματα ανά αγώνισμα και κατηγορία μπορείτε να τα αναζητήσετε στο link: http://www.swim-news.gr/

Το επόμενό μας αγωνιστικό ραντεβού δίνεται στην Χειμερινή Ημερίδα Ορίων που θα διεξαχθεί 11-12/01/2020 στο κλειστό κολυμβητήριο μας με ακόμα μεγαλύτερο ανταγωνισμό και στόχο για όλα τα παιδιά να βελτιώσουν τους χρόνους τους και να εξασφαλίσουν όρια συμμετοχής στο αγώνισμα που ειδικεύονται.