ΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ Γ. ΚΟΥΒΑΡΑ ΚΑΙ Γ. ΜΑΝΤΕΛΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Με ιδιαίτερη χαρά δεχθήκαμε την κλήση των αθλητών μας Γιώργου ΚΟΥΒΑΡΑ και Γιώργου ΜΑΝΤΕΛΙΔΗ στην προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας Παμπαίδων (U17M) εν όψει των αγώνων της Τελικής Φάσης Ευρωπαικού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί το διάστημα 17-31 Ιουλίου στο Μαυροβούνιο.

Η προετοιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Μουζάκι Καρδίτσας το χρονικό διάστημα 27 Ιουνίου – 16 Ιουλίου 2023. Η διαρκής προσπάθεια, η δέσμευση για την ατομική πρόοδο αλλά και η επιμονή για την επίτευξη των ομαδικών στόχων, άφησε ευδιάκριτα το αποτύπωμα την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε πριν λίγο.

Η φιλοσοφία των τμημάτων βόλει του Μίλωνα και των προπονητών – από τις εισαγωγικές αναπτυξιακές αγωνιστικές ομάδες μέχρι την κορυφή – είναι να δίνουν ευκαιρίες σε όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές που πληρούν τις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού και αποδείχθηκε πλήρως τις πρόσφατες αγωνιστικές χρονιές με την ενεργή συμμετοχή πληθώρας νεαρών αθλητών και αθλητριών σε αυτές τις ομάδες.

Συγχαρητήρια και στους δύο αθλητές και πολλές ευχές για ένα ακόμη νέο ξεκίνημα με υψηλούς στόχους, πολύ δουλειά και ακόμη περισσότερα χαμόγελα !