Κι όμως έχασε!

Μετά από 17 σερί νίκες (14 στην Β΄ και 3 στην Α2)  η ομάδα που είχε να χάσει από το καλοκαίρι του 2017, έχασε!

Ο αγώνας με τον Ηλυσιακό αναμενόταν ντέρμπι  και ήταν και παρότι η ομάδα ήταν μπροστά στο ημίχρονο με 7-4 “κατόρθωσε”  να χάσει!

Ο αγώνας

Στην πρώτη περίοδο και οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στο παιχνίδι και με το μυαλό κυρίως στην άμυνα. Η λήξη της πρώτης βρήκε τον Μίλωνα να προηγείται με 1-0.

Στη δεύτερη περίοδο ο Μίλωνας κυριάρχησε και κατάφερε να  δημιουργήσει μια καλή διαφορά. Στη λήξη του ημιχρόνου το σκορ ήταν 7-3.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι θεατές είδαν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι.

Το δυνατό παιχνίδι του Ηλυσιακού σε συνδυασμό με κάποιες  λάθος διαιτητικές αποφάσεις δημιούργησαν νευρικότητα στην ομάδα και επέτρεψαν στην ομάδα τον  Ιλισίων να  καλύψει την διαφορά. Έτσι με ένα επιμέρους 0-3,  η περίοδος έκλεισε με 7-6.

Στη  τέταρτη περίοδο  η ομάδα μας έμεινε στο παιχνίδι μέχρι το  8-8 και παρότι τα τελευταία λεπτά η ομάδα  θα μπορούσε να πάρει  την νίκη ή έστω να κρατήσει την ισοπαλία,  δεν κατόρθωσε σε καμία περίπτωση να κάνει σωστές επιλογές . Ο Ηλυσιακός με δύο γκολ κατόρθωσε να πάρει την νίκη και να ανέβει ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

ΑΟΝΣ Μίλων – Ηλυσιακός 8-10 (1-0, 6-4, 0-3, 1-3)

ΑΟΝΣ Μίλων (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Τουριόγλου, Αργυρακούλης 2, Κοκκάλας 2, Αμπατζόγλου 1, Κούκουνας, Καλογερόπουλος, Πετρόπουλος 2, Οικονομίδης, Σταυρόπουλος 1, Αρβανίτης, Χαλιάσος, Σιάχος, Μπουργούρης, Πουρνάρας

Ηλυσιακός (Γιάννης Σταύρου): Τρελλόπουλος, Χριστοφίδης 3, Χάλαρης Ι., Μπέκες 2, Παναγούλης 1, Λάππας, Πάληος, Κρανιάς, Τούμπουρος, Τασσόπουλος 1, Στραβάκος, Ξυλάς 1, Μπελιάς, Γκιτσάκης 2, Χάλαρης Μ.

Βαθμολογία (4 αγώνες)

  1. Παναθηναϊκός 12 (57-15)
  2. ΑΟΝΣ Μίλων 9 (34-26)
  3. Ηλυσιακός 7 (33-37)
  4. ΑΕ Χαϊδαρίου 5 (32-32)
  5. Δελφίνια Μεταμόρφωσης 4 (29-43)
  6. ΓΣ Ηλιούπολης 4 (30-35)
  7. ΟΦΗ 2 (28-44)
  8. ΝΟ Ρεθύμνου 1 (28-39)

Πέραν των αγωνιστικών θα πρέπει να σημειωθεί ότι η προσέλευση θεατών είναι αντιστρόφως ανάλογη του επιπέδου των αγώνων και της προσπάθειας που γίνεται στην ομάδα.  Η έδρα που θα μπορούσε να αποτελεί μέσο  επιπλέον πίεσης για τον αντίπαλο  δεν ήταν σε καμία περίπτωση αυτό που αναμένουν οι άνθρωποι  της ομάδας!

Η προσπάθεια συνεχίζεται…

Επόμενο παιχνίδι αυτό εκτός έδρας με την Α.Ε. Χαϊδαρίου μία ομάδα που θεωρείται ως φαβορί για την πρώτη τετράδα του ομίλου.