Καραγιάννης και στην Εlite League

O Μίλωνας μετά από 17 χρόνια βρίσκεται ξανά στην ανώτερη εθνική κατηγορία.

Ο αρχιτέκτονας αυτής της πορείας από τη Γ εθνική έως την Elite League και ακρογωνιαίος λίθος της ομάδας μας, o Nίκος Καραγιάννης ο οποίος πλέον αποτελεί μέλος της οικογένειας του Μίλωνα, ήταν αυτονόητο ότι θα συνεχίσει την προσφορά του στον σύλλογο για τη σεζόν 2023-2024. Συνεχίζουμε λοιπόν με τον Νίκο Καραγιάννη για τα καλύτερα που έρχονται, με την ανακοίνωση να αποτελεί περισσότερο μια τυπική διαδικασία.

Ο Νίκος Καραγιάννης δήλωσε σχετικά: Μετά από τέσσερα χρόνια και έχοντας αναλάβει τον Μίλωνα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις στην τελευταία θέση της Γ εθνικής, αισθάνομαι ευγνώμων και δικαιωμένος για όλη αυτή τη δύσκολη αλλά ταυτόχρονα ωραία διαδρομή.
Είναι ευτυχία να βρίσκεται κανείς στον Μίλωνα, έναν σύλλογο που βγάζει υγεία σε όλα τα επίπεδα και που έχει ανθρώπους που προσφέρουν με πάθος και αγάπη για να βρίσκεται η ομάδα εκεί που πρέπει. Ο Μίλωνας είναι ένας τεράστιος οργανισμός που λειτουργεί σε επαγγελματικά πρότυπα και νιώθω υπερήφανος που επαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που του αρμόζει.
Συνεχίζουμε για να κάνουμε υπερήφανο τον κόσμο του Μίλωνα. Είναι σίγουρο ότι η φετινή χρονιά θα είναι διαφορετική, σαφώς πιο δύσκολη καθώς οι ομάδες στην Elite League έχουν κάνει σημαντικές επενδύσεις, ο ανταγωνισμός όπως είδαμε και πέρυσι ήταν μεγάλος και ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει, σε έναν μαραθώνιο στον οποίο πρώτα απ΄ολα θα αγωνιστούμε με αξιοπρέπεια, ήθος και αγωνιστικότητα στοχεύοντας σε ότι καλύτερο.