Η ώρα της απονομής για τις πρωταθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλει του Μίλωνα για την περίοδο 2022-2023 !!!

Την Τρίτη 23 Μαίου μετά από έναν πολύ ωραίο φιλικό αγώνα με την ομάδα του Αμερικανικού πανεπιστημίου SOUTHERN METHODIST UNIVERSITY MUSTANGS που διεξήχθη σε εορταστικό κλίμα, η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα γιόρτασε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Pre League.

Αμέσως μετά το τέλος του φιλικού αγώνα, έγινε η απονομή του Κυπέλου παρουσία του Προέδρου της ΕΣΠΕΔΑ κ. Ν. Χαλβατζή μαζί με πολλούς παράγοντες, προπονητές και αθλητές.

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε μια διαδρομή επιτυχιών και για τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα η οποία βασίστηκε στη σοβαρή δουλειά που έγινε, στην αμέριστη υποστήριξη που παρασχέθηκε για την επίτευξη του στόχου και στη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου και των φίλων του Μίλωνα όλη αυτή τη χρονιά.

Συγχαρητήρια για άλλη μια φορά στον προπονητή, σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες και το επιτελείο της ομάδας και στη διοίκηση για την επιτυχή κατάληξη της μεγάλης προσπάθειας που έγινε και η οποία προστέθηκε σε μια ακόμη σειρά επιτυχιών που είχε το τμήμα βόλει του Μίλωνα την αθλητική περίοδο 2022-2023.