Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΑΝΟΔΟΥ (PLAY OFFS) ΣΤΗΝ PRELEAUGE ΕΦΤΑΣΕ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα η οποία κατέλαβε την πρώτη θέση της βαθμολογίας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Ζώνης της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ξεκινάει τους αγώνες των play offs διεκδικώντας την άνοδο στην Preleague Γυναικών της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Μαζί της οι ομάδες του Ηρακλής Κηφισιάς, της Αργυρούπολης και του Ιωνικού Νίκαιας οι οποίες κατέλαβαν τις άλλες τρείς πρώτες θέσεις στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α’ Ζώνης.
Ξεκίνημα τη Δευτέρα 1 Μαίου στις 20:00 στη Νέα Σμύρνη με τον αγώνα ενάντια στον Ιωνικό Νίκαιας. Μια νέα προσπάθεια ξεκινάει και μια ακόμη πιο σπουδαία αθλητική διαδρομή συνεχίζεται με πίστη, αισιοδοξία και προσήλωση για την επίτευξη του μεγάλου στόχου της περιόδου που είναι η άνοδος της γυναικείας ομάδας βόλει του Μίλωνα στην Preleague.
Ο αγώνας για το άλλο ζευγάρι του Ομίλου μεταξύ των ομάδων Ηρακλή Κηφισιάς και Αργυρούπολης διεξάγεται το Σάββατο 29 Απριλίου 2023. Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ και σε αυτή τη σειρά των αγώνων.
Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα.