Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΠΡΩΤΗ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ PRELEAGUE ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Σάββατο 22 Απριλίου (16:00) ολοκληρώνεται η πρώτη διαδρομή επιτυχημένης πορείας στην Α2 Εθνική κατηγορία για τη γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα η οποία έχει εξασφαλίσει αρκετές αγωνιστικές πριν, την πρώτη θέση στον όμιλο στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος το οποίο ολοκληρώνεται με τον εντός έδρας αγώνα με την ομάδα του Αστέρα Αγίου Δημητρίου.

Κατά τη διάρκεια αυτής της πορείας η γυναικεία βόλει έδωσε μέχρι σήμερα 21 αγώνες με ένα παλμαρέ 20 νικών, 1 ήττας και συγκομιδή 58 βαθμών που τη φέρουν στην 1η θέση της βαθμολογίας. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος στην οποία ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Ιωνικό Νίκαιας, η γυναικεία ομάδα μετράει 19 συνεχόμενες νίκες !
Το Σάββατο θα βρεθούμε ΟΛΟΙ μαζί να χειροκροτήσουμε τα κορίτσια του Μίλωνα για την εξαιρετική πορεία τους σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και να επιβεβαιώσουμε την πίστη μας στην ΟΜΑΔΑ για τη συνέχεια των play offs του πρωταθλήματος που οδηγούν στην άνοδο στην Preleague.

Η βαθμολογία μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος έχει ως ακολούθως:
1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 58 β.
2. ΓΣΚ Ηρακλής 51 β.
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 48 β.
4. Ιωνικός Νίκαιας 47 β.
———————————————-
5. ΝΟΠ Ρεθύμνου 35 β.
6. ΓΣ Πετρούπολης 33 β.
7. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 32 β.
8. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 31 β.
9. ΑΕ Αμπελοκήπων 18 β.
10. ΓΣ Ηλιούπολης 13 β.
11. ΑΣΠ Aπόλλων 8 β.
12. ΑΓΣ Άρτεμις 4 β.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα και στη νέα τους προσπάθεια στα play offs ανόδου. Θα είμαστε ΟΛΟΙ κοντά τους !