Η εκδήλωση κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ

Την Κυριακή 3 Μαρτίου 11.30 το πρωί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κροίσος Πέρσης» πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.

Προλόγισε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Μιχάλης Σακελλαρίδης και διατηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους της οικογένειας του Μίλωνα που έφυγαν από τη ζωή το 2023.

Στο γήπεδο του Μίλωνα παραβρέθηκαν ο Υφυπουργός Εργασίας κ.Σπανάκης , ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ.Κουτελάκης , ο Διευθυντής του Γραφείου του Περιφερειάρχη κ.Λαζαρος Βορεάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Αττικής  κ. Θεοδωρόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Ηλιόπουλος, οι κ.κ. Καρούμπας πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ν.Σμύρνης , Αδάπα Θάλεια Αντιδήμαρχος Συντονισμού δημοτικών έργων , Φερεντίνος Δημήτρης Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Γουρναρόπουλος Γιώργος Αντιδήμαρχος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Γιατζίδης Παναγιώτης Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Καστόρης Θόδωρος Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Οικονόμου Ράνια γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου, Ηλιάδης Νίκος Αντιδήμαρχος Οικονομικών Καλλιθέας,  Αναγνωστόπουλος Κωνσταντίνος Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Πρασίνου Νέας Σμύρνης, Δεκούλου Μαρίνα Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Σχολείων και Φιλοζωίας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Νέας Σμύρνης κ.κ. Λινού, Δεληγιάννη,  Νάνου Δήμητρα (Επικεφαλής της αξιωματικής Αντιπολίτευσης), Τσιάπης , Κούπας, Κρικρής, ο πρόεδρος της ΣΑΦΑΝΣ Στάβαρης Δημήτρης, ,ο Ανδρονικίδης Γιώργος Προέδρος της πενταμελούς για τα αδέσποτα, Πρασάκης Τάκης πρόεδρος ένωσης Κρητών Ν. Σμύρνης , Σώζος Ηλίας , Σύκας Στέλιος Γραμματεία Αθλητισμού ΣΥΡΙΖΑ, Καρυοφίλλη Ιωάννα Πρόεδρος Ελληνικής Ομοσπονδίας Αθλητών με Αναπηρία , ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Πανιώνιος Χρήστος Μαγγίνας , ο πρόεδρος του Παρόν και Χορηγός του τμήματος μπάσκετ του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ κ. Αγγελόπουλος και πλήθος επιχειρηματιών και προσωπικοτήτων της Νέας Σμύρνης καθώς και οι γονείς και συνοδοί των αθλητών των Ακαδημιών του συλλόγου που γέμισαν το κλειστό γυμναστήριο.

Βραβεύτηκαν μέλη της οικογένειας του Μίλωνα με μακρόχρονη προσφορά στο σύλλογο, όπως οι κ.κ. Πετρίδης, Καλδής, Βακιρλής  και Μιχάλογλου.

Στη συνέχεια απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στην ομάδα Βόλεϊ του Συλλόγου για την εξαιρετική της πορεία σε Volley League και σε CEV CUP ,στην ομάδα Μπάσκετ Ανδρών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β Εθνικής κατηγορίας και την άνοδο στην Elite League “Ερρίκος Ντυνάν’’ ,στην ομάδα Βόλεϊ Αγοριών Κ18 για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2022-23 , στην ομάδα Βόλεϊ Γυναικών για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας 2022-23 και την άνοδο στην Premier League , o Αλέξανδρος Νανόπουλος για την ανάδειξή του ως καλύτερος αθλητής UNDER 19 της Volley League 2022-23, ο Ηλίας Πετρίδης για τη διάκριση του με την Εθνική Ομάδα μπάσκετ 3X3 ,οι ομάδες Μπάσκετ γεν.2009 και 2010 για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Επίσημο Τουρνουά Μπάσκετ Legacy , οι αθλήτριες , οι αθλητές και οι προπονητές του Κολυμβητικού τμήματος για τις επιτυχίες στο Εθνικό Πρωτάθλημα Κολύμβησης το 2023 , η Άννα Βεριγάκη για το Πανελλήνιο Ρεκόρ στα 50μ πεταλούδα, η Τσαναχτσίδου  Σταματία για τη 3η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Άρσης Βαρών και οι αθλητές του Ζίου Ζίτσου του Μίλωνα για τις διακρίσεις τους στο αντίστοιχο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα .

Το Προεδρείο και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ  ευχήθηκαν στους παρευρισκόμενους όταν παρέλαβαν το κομμάτι της πίτας τους , μία δημιουργική χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου.