Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΉΜΑ ΤΗΣ Α2 ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΟΔΟΥ (PLAY OFFS) ΣΤΗΝ PRELEAUGE

ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: 3-2 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε η πορεία και η συμμετοχή της γυναικείας ομάδας βόλει του Μίλωνα στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας (Α’ Ζώνη) με απόλυτη επιτυχία αφού η ομάδα τερμάτισε πρώτη με 9 βαθμούς διαφορά από το δεύτερο και ήδη έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τους αγώνες των play offs που οδηγούν στη διεκδίκηση της ανόδου στην κατηγορία Preleague.

Στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος, η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου με κύριο χαρακτηριστικό το χρόνο συμμετοχής που έδωσε ο προπονητής σε όλες τις αθλήτριες. Ειδικά στα δύο τελευταία σετ του αγώνα, ο βασικός κορμός της ομάδας αποτελούνταν από Νεανίδες / Κορασίδες οι οποίες ανταπεξήλθαν με τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της αγωνιστικής αναμέτρησης.

Τα σετ: 1-0 (25-16), 1-1 (16-25), 1-2 (20-25), 2-2 (25-19), 3-2 (15-12)
Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής του πρωταθλήματος έχει ως ακολούθως:
1. ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ 60 β.
2. ΓΣΚ Ηρακλής 51 β.
3. ΑΟΝ Αργυρούπολης 51 β.
4. Ιωνικός Νίκαιας 48 β.

———————————————-
5. ΝΟΠ Ρεθύμνου 38 β.
6. ΑΕ Αγ, Παρασκευής 34 β.
7. ΓΣ Πετρούπολης 33 β.
8. ΓΣ Αστέρας Αγ. Δημητρίου 33 β.
9. ΑΕ Αμπελοκήπων 19 β.
10. ΓΣ Ηλιούπολης 15 β.
11. ΑΣΠ Aπόλλων 10 β.
12. ΑΓΣ Άρτεμις 4 β.

Συγχαρητήρια σε ΟΛΕΣ τις αθλήτριες και τον προπονητή της ομάδας για αυτή τη σπουδαία διαδρομή η οποία συνεχίζεται με τα play offs ανόδου.
Στο πρώτο ζευγάρι των play offs ανόδου, η γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Ιωνικού Νίκαιας ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν Ηρακλής Κηφισιάς και Αργυρούπολη. Ραντεβού όλοι στο Κλειστό Γυμναστήριο “Κροίσος Πέρσης” σε λίγες ημέρες για τον πρώτο αγώνα αλλά και για να χειροκροτήσουμε για άλλη μια φορά την εξαιρετική πορεία και τη συνέχιση της προσπάθειας ΟΛΩΝ των αθλητριών και του προπονητή της γυναικείας ομάδας του Μίλωνα για την επίτευξη του επόμενου μεγάλου στόχου της περιόδου που είναι η άνοδος της ομάδας στην Preleague.

Θα είμαστε ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ και σε αυτή τη σειρά των αγώνων. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα.