Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΟΛΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΩΝΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΩΝ PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ: 0-3 PLAY OFFS ΑΝΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α2 VOLLEY ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Η Γυναικεία ομάδα βόλει του Μίλωνα έκανε και το δεύτερο βήμα πρόκρισης για τα play offs ανόδου στην Preleague επικρατώντας στο χθεσινό δεύτερο ημιτελικό της Α2 γυναικών (Α’ ζώνη) εκτός έδρας με 0-3 επί του Ιωνικού Νίκαιας και με νίκες 2-0 προκρίθηκε στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης.
Τα σετ: 0-1 (10-25), 0-2 (15-25), 0-3 (13-25)

Στον άλλο ημιτελικό η ομάδα της Αργυρούπολης επικράτησε για δεύτερη φορά της ομάδας του Ηρακλή Κηφισιάς με 3-0 σετ και προκρίθηκε και αυτή στο μεγάλο τελικό. Στη σειρά των τελικών η γυναικεία ομάδα του Μίλωνα η οποία τερμάτισε πρώτη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, έχει το πλεονέκτημα της έδρας και ο τίτλος και η άνοδος θα κριθούν στις δύο νίκες.

Ο πρώτος αγώνας της σειράς των τελικών ανόδου είναι το Σάββατο 6 Μαίου 2023 (20:00) εντός έδρας στη Νέα Σμύρνη ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ – ΑΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ Μια σπουδαία αναμέτρηση με μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον που έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον των φίλων του βόλει. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των Ακαδημιών αλλά και οι φίλοι του Μίλωνα δίνουν ένα ακόμη ΠΑΡΩΝ και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα χειροκροτήσουμε την προσπάθεια των αθλητριών όλη την αθλητική χρονιά και θα ενισχύσουμε την ακόμη μεγαλύτερη προσπάθειά τους για να επιτύχουν το στόχο της περιόδου που είναι η άνοδος της γυναικείας ομάδας βόλει του Μίλωνα στην Preleague.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα κορίτσια του Μίλωνα.